"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Riverwind | Seat Ibiza Modifiye !
2004 ibiza 100hp sahibi oldum 3 hafta once. ve bu yazdan itibaren modifiye islemlerine baslayacagım. Eger bir kac kisi daha bulabilirsem bu islemleri daha ucuza yapabilecegimi dusunyorum. dusundugum islemler: Cupra on arka tampon Havalandırma krom krom kaplı yan aynalar kule gergisi su anlık bunları dusunuyorum.. yardımlarınızı ve ortaklıklarınızı bekliyorum ICQ: 100872733 |
| | |
| | #2 |
| Psikolojik Deli:) | Re: Ibiza 100hp
Hayırlı uğurlu olsun ama garantisinin geçmesini beklesen daha iyi olur sanırım...
|
| | |
| | #3 |
| Une Dernière Danse... Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: Acıbadem Otomobil: A4 Cabriolet 3.0 - Subaru STI
| Re: Ibiza 100hp
oncelikle hayirli olsun.. Garanti olayini biliyosundur.. yapacagin en kucuk sey aracini garanti disi birakir. Ha garanti giderse gitsindersen o zaman baska
__________________ BEŞİKTAŞ J.K. :: VALENCIA C. de F. |
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Hayırlı olsun öncelikle... Bencede garantisinin bitmesini bekle yok beklemiyicem diyorsan sen bilirsin ![]() Geçen gün sitelerin birinde Cupra R ön arka tampo yan marşpiyeller fln ikibinsekizyüz€ olarak görmüştüm ne kadar doğru bilmiyorum yani dağa ucuza dağa iyi şeyler yapabilirsin. Crom aynalar ve havalandırma kolay iş ilk önce onu yaptır bence birde Kule gergisi takmadan önce Lastikleri değiştirmeni ve yay takmanı öneririm.yoksa kule gergisi pek bir işe yaramaz. Daha Ayrıntılı bilgiyi bizim FUTURE KING vericektir ![]() Bu arada arabanın rengi gül kurusu mu?
__________________ Sessiz..sakin..derinden.. |
| | |
| | #5 |
| Riverwind | Re: Ibiza 100hp
yok arabam polar mavi garanti motor a dokunmayacagım icin gidecegini sanmıyorum. lastıkler 15" yeterli buyuklukte yayları daha sonra cok farklı bi sekilde dusunuyorum (iceriden yuksekligi ayarlanabilien istiyorum cok ucuk bir sey biliyorum) bide 2800€ iki tampon icin cok pahalı fiatları bi sordururum ben onları en ucuz ben kendim getiririm. (VW-Audi oto yedek parca ithalatcısıyızdır da:P ) saolun |
| | |
| | #6 |
| Stealth... | Re: Ibiza 100hp
hayırlı olsun ama garanti bitene kadar orjinal olarak kullanmaya bak benden söylemesi...
__________________ LAND KULLANICISI jandarma komando tabur komutanlığı gürpınar/VAN ŞAFAK = söylemim daralıyorum |
| | |
| | #7 |
| VTi:) Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 29
Kule gergisine hiç gerek yok cunku kule gergisi yol tutus modifikasyonunda en son takılacak bir parcadır. once yay ve amortisorlerini degistir sonra takarsın. yoksa goruntuden ve bosa harcanan paradan başka bir işe yaramaz benden soylemesi...
|
| | |
| | #8 |
| Ne Mutlu Türküm Diyene! Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: İzmir Yaş: 25 Otomobil: 04 Palio Sporting
|
delikanlı adamı garanti bozar yaptır gitsin şaka bi yana bu arabayı future kinge sormak lazım sitede en iyi bilen o olmalı
__________________ |
| | |
| | #9 |
| VTi:) Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 29
Future damlar birazdan gorsun hmn bi yorum yapar kacmaz ondan.... |
| | |
| | #10 |
| Riverwind | Re: Ibiza 100hp
hımzz isi var herhalde gelmedi foruma bide.. bnm sanayi de abilerim var onlar motor modifiyesine girmez isen, arabanın garantisine bişi olmaz dediler..... bilmem tam olarak nasıldır su nato gitsin aldıgım yere gitcem (bilgin oto ist) bi sorup arastırcam su olayı..
__________________ SONUNA KADAR ORİJİN MODİFİYE... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|