"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Doctor |
kolay gelsin araç ne renk boyanıcak?motoru yeniliyceğine şöyle bi s2000 den çıkma f20c falan fena olmazdı
__________________ Gönül istiyorki,sevip sevilirken bir mucize olsa zaman dursa... |
| | |
| | #12 | |
| Mpower Kayıt Tarihi: 15-05-2006 Şehir: Mersin Otomobil: E36
| Alıntı:
![]()
__________________ [WWW] -> We Want Women! | |
| | |
| | #13 | |
| Alıntı:
valla süper bi soru sormuşsun. genel olarak çok pahalı değil. (orjinalleri) bulmasında da hiç sıkıntı yaşamadık şimdiye kadar. E36 parçası zibil gibi. orjinal parça kullanıyorum hepsi için. E36 ların en pahalı parçaları hava akış metre (350-650 ytl arasında) ve beyin.. (kaça iteklerlerse)6 piston + segman : 400 ytl, alt ve üst contal 300 ytl gibi.. E36'ların motor, yürüyen aksam parçaları pahalı değil. Aksesuarları ve ekipmanları çok pahalı. 2 adet M ayna orjinal çıkması 400 450 civarında mesela.
| | |
| | #14 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
|
en baba bmw kasası...kolay gelsin..güzel olacak bu kadar uğraştığına göre değeceğine eminim.arabayı çok uygun almışsın.bir düz vites olsa süper olurmuş.sunroof var mı ?
|
| | |
| | #15 |
|
sunroof yok ama heran olabilir kararsızım o konuda
__________________ [WWW] -> We Want Women! |
| | |
| | #16 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
kolay gelsın allah yüzünü kara çıkarmasın fırat
__________________ |
| | |
| | #17 |
|
renk konusunda bi yardımcı olun yaw. kafayı sıyırmak üzereyim. Phoniex sarı estoril mavi ve henüz adını sanını bilmediğim fotoğraftaki renk arasında sıkıştım kaldım.
__________________ [WWW] -> We Want Women! |
| | |
| | #18 |
| Doctor |
estoril mavi
__________________ Gönül istiyorki,sevip sevilirken bir mucize olsa zaman dursa... |
| | |
| | #19 |
| Name : Erhan |
hayırlı olsun, çok emek isteyen bir iş kolay gelsin sana, renk olarak bunu düşünmezmisin? bence şık olabilir. Laguna Seca Blue |
| | |
| | #20 | |
| Alıntı:
evet hoş renk gerçekten. düşünülebilir tabiki. fakat e36 da biraz tuhaf durmamış mı ?
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|