"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Mpower Kayıt Tarihi: 15-05-2006 Şehir: Mersin Otomobil: E36
| - Project E36 -
Uzun zamandır başlamak isteyipte, bir türlü fırsat bulamadığım projeme sonunda başlamış bulunmaktayım. konuyu açmakta geciktim birazcık. 1 hafta kadar oldu start vereli. ilk olarak motorumuz ve şanzıman indirildi. Araç otomatikten manuele dönüyor. Motor'da blok dışında herşey sıfırlanıyor. Alt takımlarda hapı yutmuş durumda olduğundan komple yenilendi sayılır.. parça listesinin bir kısmını paylaşayım. Motor ve alt takım için yenilenen parçaların bir kısmı; arka bilyalar oynak burçlar fren disk takımı balata takımı kısa saclı rotil 4 amortisör ön farya el fren balatası takımı ön arka burçlar arka ve uzun rotiller piston & segman takım ana kol yatağı takımı kol burcu takımı alt ve üst conta takımı termostat sübab takımı sübab gaydı (takım) Motor zinciri Ek. zinciri Egzantirik gezici kızak Kanallı fiber Zincir ay kızak Motor takozları Şanzıman takozları V Kayışı Hava akışmetre Fan pervanesi ve Termik ......... .............. benim not aldıklarım bunlar şimdilik. dahasını yarın gittiğimde not edeceğim. Aracın fotoğraflarını da digital makina olmadığından çekememiştim. Yarın onları da forumda paylaşırım. Araçtan bahsedeyim, 91 model e36 3.20İA, KAZASI YOK! ama insanoğlu çarpmış araca. sıfır bakımla ve yeterince hor kullanılmış. 10 liraya almıştım yapmak için. henüz başlamış bulunmaktayım. Çarşamba günü araç kaportaya gidiyor. soyulup, komple boyaya alınacak. Bu sırada cam fitiller, kapı fitiller, ön kaput değişecek. E tabiki Aracı M paket yapıyorum. Ön ve arka tamponlarında cumaya gelmesini umuyorum. Hadi bismillah ![]() VE İŞTE SUBARU KIRMASI, HAM MADDEMİZ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ [WWW] -> We Want Women! Mesajı son düzenleyen BmwStyle : 26-08-2008 - 02:18 |
| | |
| | #2 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 08-08-2008 Şehir: Bursa Otomobil: Ford Fusion
|
hayırlısı olsun benim de böle bi sedicivalvole projem var inşallah bende yılsonunda başlıcamm..
|
| | |
| | #3 |
| freedomm22 |
hayırlısı olsn allah yüzünü kara çıkarmasın tiz zamanda bitsin |
| | |
| | #4 |
|
aminnnnnnnn
__________________ [WWW] -> We Want Women! |
| | |
| | #5 |
| Öss 2009 |
hayırlısı olsun.. eliniz değmisken öndeki scoopuda iptal ettirin bence cirkin duruyor |
| | |
| | #6 |
|
ön kaput değişecek zaten yahu. benden önceki sahibi apaçinin kralıymış. adam etcez işte hayırlısıyla
| | |
| | #7 |
| nuriQocca |
fotoğrafLarı göremiyorum ya merak ettim..
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Snek Vız vız vız........! |
Öncelikle abi hayırlı olsun ... Bendede görünmüyor ama linklere tıklarsan açılıyoo http://www.bmw-turkiye.net/download/...3450&mode=view http://www.bmw-turkiye.net/download/...3449&mode=view http://www.bmw-turkiye.net/download/...3447&mode=view
__________________ Bir İnsanın Onuru Mensubu Olduğu Bir Milletin Yüceliği Ve Şerefi İle Eşdeğerdir..! |
| | |
| | #9 |
|
Fotoğrafları imageshack'e attım. şimdi açılır
| | |
| | #10 |
| nuriQocca |
koLay geLsin zorLu işe girmişsin ama süper oLcak gibi duruyo ![]() parça buLmak koLay mı buna..parça fiyatLarı nasıL?
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|