"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
|
Hadi hayırlısı ben canlı halini gördüm sanayide güzel olucak güzel.Gerçi bence zaten gayet güzeldi
__________________ |
| | |
| | #12 |
| PASHA Kayıt Tarihi: 22-11-2006
|
özgür ne zamandan bu yana yazmıyım yazmıyım diyorum ama artık yazıcam itirafımı , şu forumda arabanı ben kadar özenen,kıskanan kimse yoktur heralde Allah Nazardan Saklasın Maşallahımı dedim kem gözüm yoktur aklına bişey gelmesin ... Allah nasip ederse de boş bi zamanımda çıkıp görücem arabanı ciddi hastasıyım çünki , geçtiğimiz sene biz de 85 model kırmızı E 30 3.20 almıştık , çok apaçi işiydi dıştan yalan yok , ama motoru cidden çok temiz çok sağlamdı , ankarada bi sychodan almıştık , hiç dokunmadan sadece xenon takıp bindik 5 ay filan oldu satalı , hevesimi alamadım desem yeridir ... sattığımız abimiz de satıyo şimdi çünki benzinine çıkışamadı , bizim satarken özellikle belirtmemize rağmen, ... ilanı burada http://www.sahibinden.com/hatasiz_de...XQQdisplayitem ön tampon orjinal tampon üstüne yapılma , ben çıkarmıştım , yalwardım takmayın diye ama satınca yine taktılar , memleket ufak yer malüm , apache işini çok severler , safranbolu-kastamonu yakın bilirsin ![]() BU ARADA EN ÖNEMLİSİ ÖZGÜR KARDEŞİM : ümraniyede kenan abi vardır , E 30 diyince herkes ona danışır eder , adam piri olmuş işin benim muhabbetim yok ama çok yakın dostumdan ulaşabiliriz , Kenan abi de de ben kendimi bildim bileli bi E 30 war , arabasında yok yok , ve her parçasını yurtdışından getirtiyo , feci titiz birisi , en son hartge E 30 ların komple body sticker ını getirtmiş dediler ... arabana cidden özeniyorum , Türkiyede tek olsun isterim gönülden, ulaşalım istersen bi ona , yardımının dokunacağına eminim , ama tabi sen bilirsin yine de |
| | |
| | #13 |
| Mpower Kayıt Tarihi: 15-05-2006 Şehir: Mersin Otomobil: E36
|
kardeşim sonunda açmışsın konuyu inş süper olacak e30'umuz da.msn de yazmışsın erken yattım akşam. hasta gibiydim biraz ama yırttım yani
__________________ [WWW] -> We Want Women! |
| | |
| | #14 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
|
özgür dün göreceğim diye arabayı bi heves geldim hatta gözlerimiz seni aradı ilk başta sonra sen geldin ama rr s ile.... neyse yapta hevesle bekliyorum bir e30 hastası olarak... |
| | |
| | #15 |
| Keptın |
konu süper olmuş eline sağlık Ösgür. araba için diyecek birşey yok zaten artık
__________________ |
| | |
| | #17 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
|
e30 gerçekten uğraşmaya değer bi alet.Bence bittikten 7-8 sene sonra hastasına harcadığının çok daha fazlasına satadabilirsin.değer kaybı 0 bi proje.Kolay gelsin...
|
| | |
| | #18 |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı
|
Bu adam arabadan anlıyo
__________________ Close your eyes.. Let me kiss you.. |
| | |
| | #19 |
| PASHA Kayıt Tarihi: 22-11-2006
| bu adamda cukka var ama kıro değil de uyar |
| | |
| | #20 |
| Xtreme Member Kayıt Tarihi: 15-11-2006 Şehir: Istanbul/Beylikdüzü Yaş: 20 Otomobil: Yok
|
İş uzun kolay gelsin
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|