"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 | |
| 306 420 507 Kayıt Tarihi: 31-05-2004 Yaş: 26
| Re: Performans/fiyat oranı yüksek lastik önerisi (Kumho dışında) Alıntı:
| |
| | |
| | #22 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 04-07-2005
| Re: Performans/fiyat oranı yüksek lastik önerisi (Kumho dışında)
silver, arkadasla konustum, eger pesin olursa tanesi 325 dedi... bana ozel fiyatmis ![]() İlgilenirsen, bana ulasman yeterli... |
| | |
| | #23 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-12-2004 Şehir: Trabzon Yaş: 25 Otomobil: APR STİ/FX35/JAZZ
ya arlkadaslar bende bugun lastık sıparısı verdım cok kararsızdım ama pırellı p zero rosso sıparıs ettım ınsallah ıyıdır????
|
| | |
| | #24 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
Lastik otomobilin ayakkabısı, Kötü bir ayakkabıyla hızlı koşup çabuk duramazsın. Bence aksesuardan kıs lastikten kısma iyi birşey al.
|
| | |
| | #25 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-01-2008 Şehir: istanbul Yaş: 34 Otomobil: jetta tsi 170hp
|
arkadaşlar en az patinaj yapan lastik hangisidir... bir testte hankook ventus prime çıkmış birinci... yani patinaja düşmeden çok çabuk hızlanmış... yola yapışıyor herhalde.. sice bu doğrumudur.. yoksa kumho bu dergiye paramı vermiştir? sizin bildiğiniz varmı... bir sürü test var.. hiç biri benim için önemli değil.. tek istedğim patinaja düşmemesi.. slick lastik demeyin onu kullanamam günlük hayatta.. şimdiden teşekkürler..
__________________ SEVGİ, SAYGI, KARDEŞLİK VEDE TÜRKİYE |
| | |
| | #26 |
| civil engineer |
Valla ben geçen hafta C-Max'e Hankook Ventus Prime taktırdım fakat araca fazla yüklenmediğim için patinaj çekip çekmeyeceğini bilmiyorum.Ancak fiyatına oranla çok iyi bi lastik.205/55 16 ebadını tavsiye ederim |
| | |
| | #27 |
| naturally aspirated only |
valla ben onu bilmemde 2 sene evvel hankook almıştık yeni jant alınca arbada balan tutmuyordu ![]() lastiğin balansı değişiyordu sürekli ![]() o günden beri kumhoymuş maxxismiş hankookmuş bana uzak allaha yakın olsun aman |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|