"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 05-02-2008
| Passat'a Jant ???
Arkadaşlar herkese slm.Arkadaşımda 2004 model Passat 1.6 var.Rengi metalik gri.35mm spor yay ve 17 jant düşünüyor.yay hangi marka önerirsiniz ve orj amortisörlerle birlikte kullanılsa bi sorun olur mu?Bir diğer sorumsa Golf GTi jantı orjinali ne kadardır vw bayisinde?passat 2004e uyarmı 2007 golf gti jantı?cevaplarınız için şimdiden tşk.
|
| | |
| | #2 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 14-12-2007
|
2007 golf gtı jantıı uyarr diyee biliyorumm ama bana kalırsa jantlarıı 18 al derimm 225/40/18 lastikde taktımı süperr olur yaya gelincee eibach derimmm |
| | |
| | #3 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
Bence 40 yanak lastık alma. en az 45 olsun. Benimkiler 40 yanak ve en az 3 ay da bir bi lastik degistiriyorum. ozellikle gunluk kullanımı olan araclarda maalesef yollarımızın da ıgrenclıgı sebebı ıle sureklı patlıyor. birde 40 yanak lastıkte butun yuk dırek jantın ustune bındıgı ıcın kısa zamanda jantını yamultursun. O yuzden 45 ten assagısını kesınlıkle tavsıye etmıyorum. |
| | |
| | #4 |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
|
225 45 17 al cap degisiminin az olması icin golf unde passat ında bijon aralıgı 5x112 olması lazım yay icinde eibach ın 3.5 cm ligi iyidir bence aynı arabadan bendede var. zaten gitmeyen bir arac. cok agır jant alma o yuzden |
| | |
| | #5 |
| LOSER Kayıt Tarihi: 29-01-2008
|
yay olarak apex spor helezon yay iyi olur ama full amortisör olsun diosan koni komple amortisor al arabayı sport olarak kullanıosan sarı renk koni olcak bu nokta önemli...
|
| | |
| | #6 |
| PoWeR Kayıt Tarihi: 27-09-2004 Yaş: 30
|
Bende eskiden 206gti vardı ve ap yay vardı gayet iyiydi...Normal amortisörlerle herhangi bir problem çıkmamıştı...Arkadaşımın polo sportline'ında ise koni amortisörler var ve çok memnun..Bildiğim kadarıyla Doğuş oto da golf lere abt kit uygularken sadece yay takıyor amortisörü değiştirmiyor... Yayda eibach iyidir.. Jantda 17 ideal seçim söylediğin araç için...Ama 18de bi başka durur...
|
| | |
| | #7 |
| PoWeR Kayıt Tarihi: 27-09-2004 Yaş: 30
|
Birde orjinal almasına hiç gerek yok arkadaşının...Jantcılarda replica jant denen bişey var..Bunlar orjinal araç jantlarının replicaları(kopyaları)görünüş filan aynı ama malzeme olarak biraz daha kalitesiz oluyorlar örneğin daha ağır filan...Ama fiyatları baya ucuz...
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|