"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 27
| Re: Palio Modifiye
canlanır canlanır geçen cuma dinoya girdik abarthla.hava filtresinin sesten başka bişeye yaramadığını gördük.ekstra bi hava girişiyle daha çok beslenerek hava filtresinden güç alabiliriz anca.
|
| | |
| | #42 |
| EG6 Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 37
Orası kesin zaten, filtre ile 3-5 beygir alırım diyen yoktur artık herhalde aramızda..Amaç sadece ses ama götürüyor bir yandan da işte.. Sende bi de cold air intake yokmuydu?? Ne çıktı senin araba?? |
| | |
| | #43 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 35
eskıden corsam vardı filtreyı cok ii yerleştırmiştim, şimdi sportingte ii bi konum arıyom ama yok, o işin cold-air kitiylede olacağı da yok gibi.bunu başaranlar bir resim cekip gonderirlerse coook sevinirim
|
| | |
| | #44 |
| Member Since 2002 Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 28 Otomobil: Abarth
sporting 44 ün gücü 120.9 hp çıktı ama daha motoru açık değil tam olarak.zorlamaya kıyamıyo beyfendi kat ve son susturucuda orjinal daha.benim arabada 107 hp çıkmıştı geçen sene filtre+egzos+kat iptali ile.yani +4 hp vermiş bunlar.ama önemli olan şu bazı arabalarda orjinal gücünden düşükte çıkabiliyo.benim arabada yere verdiği güçte çok ii çıktı fazla bi kayıp yokmuş.
__________________ Forced Induction Palio by Abarth & GarageGT & Garage Paşaoğlu |
| | |
| | #45 | |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 27
| Re: Palio Modifiye Alıntı:
| |
| | |
| | #46 |
| Senior Member | Re: Palio Modifiye
Doğru demişler.... Bizim İlkeri'inki öyle çıkmıştı zannedersem...Kutu içi daha fazla beygir görmüş adamcağız dinoda.... Şu green in twister diye bir şeyi varmış faydası olur mu acaba ????
|
| | |
| | #47 |
| sporting R Kayıt Tarihi: 27-04-2004 Yaş: 23
slm beyler sporting e göre koni varmı varsa fiyatları nekadar modifiyeye başlayalım dedim suspansiyondan ama önce 156 mı satmam lazım |
| | |
| | #48 | |
| Member Since 2002 Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 28 Otomobil: Abarth
| Re: Palio Modifiye Alıntı:
__________________ Forced Induction Palio by Abarth & GarageGT & Garage Paşaoğlu | |
| | |
| | #49 |
| sporting R Kayıt Tarihi: 27-04-2004 Yaş: 23
yay takmak için de ön amortisörlerin değişmesi gerekiyormuş maden önler değişecek komple koni liyelim dedim |
| | |
| | #50 |
| EG6 Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 37
Değil sporting e bir önceki kasa palio lara bile uygun koni yok zaten...Abarth ın da yazdıgı gibi ancak içini değiştirerek uygulayabilirsin..Yada H&R marka amortisörleri aynı şekide uygulayabilirsin yayla beraber..Sportinger nickli arkadaşımız yaptı çok da güzel oldu..Yay yeterince düşürmüyor arabayı, daha da alçak lsun istiyorsan ya koni yada bunu yapmalısın ama oldukça masraflı ve zahmetli bi olay.. Yaylar en son 235 euro ydu + 1 takım ön amortisör(Eski kasa) + H&R amortisörlerle içlerinin değişmesi..
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|