"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 | |
| Senior Member | Re: Palio Modifiye Alıntı:
| |
| | |
| | #12 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
| Re: Palio Modifiye ama eskisi gibide olmaz be |
| | |
| | #13 |
| Member Since 2002 Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 28 Otomobil: Abarth
| Re: Palio Modifiye
herkese selam.ben yeni üye oldum arabam palio ama hiçbir bilgim yok beni bilgilendiricek,tecrübelerini öğreticek genç yakışıklılar arıyorum muhahaha selam arkadaşlar aynen devam diyoruz hadi bakalım...
__________________ Forced Induction Palio by Abarth & GarageGT & Garage Paşaoğlu |
| | |
| | #14 |
| Aktif Üye | Re: Palio Modifiye
Cem abi arabaların resimler nezaman geliyor?
|
| | |
| | #15 |
| EG6 Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 37
Bi türlü çekemedik, yağmur çamur zaten her taraf.. Seni görende uzakta sanır, gel bi akşam 7 ye hem gör hem tanış ![]() Genelde cuma veya cts akşamları ordayız.. |
| | |
| | #16 |
| fast Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 30
Masallah masallah super oldu gercekten beklediğine degecek |
| | |
| | #17 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
| Re: Palio Modifiye Alıntı:
| |
| | |
| | #18 |
özgür abi geçen sefer gördüm gerçekten muhteşem sen merak etmeye devam et |
| | |
| | #19 |
yaw abi bana o günler uymuyo cuma tüm gün cafedeyim cumartesi'de cafe saat 12'de filan kapanıyor.Anca pazar günleri gelebiliyorum.Özgür abi bu arada söyliyim cem abinin araba dehşet bişey
|
| | |
| | #20 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 32
arkadaş palio 1,2 sl ac aldı bu araçta devir saati yok. bu araca devir saatini takabiliyor muyuz? youmlarınızı bekliyorum. + manisada iyi bir aksesuarcı var mı? yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|