Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Modifiye

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 10-09-2008, 13:47   #1
Junior Member

Otomobil: Meriva
Opel Merivayı baştan yaratmak istiyorum

Merhaba arkadaşlar,2004 model meriva aldım..Ve yıllardır hevesim olan modifiyemi merivaya uygulamayı düşünüyorum..Motora dokunmayı düşünmüyorum.Amacım Dış modifiye,ve aksesuar..Bu konuda opel için aksesuar üreten firmaları bilen varmı aranızda??arastırdım ve far ve stop gurubu bulamadım..mercekli ön far ve ledli stop nerde bulabilirim,,
uzun lafın kısası,,merivaya neler yapmalıyım,,neler yapılabilir..yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum...
tesekkürler..

işte modifiyelik merivam...kurbanlık koyun gibi oldu

Mesajı son düzenleyen batteristt : 11-09-2008 - 21:23
batteristt Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-09-2008, 13:53   #2
Eşşek Ne Anlar Hoşaftan.

Steinmetz ve Irmscher bunları araştır. geniş ürün yelpazesı vardır ama orjinal resmi firması olduğu için fiyatları biraz ucuk olabilir.

Eski 10-09-2008, 20:14   #3
Junior Member

sagolasın torbalılı,,Steinmetz ve Irmscher i arastırdım,,vede bu parcaları türkiyede temin edebilecegim bir firma varmıdır??

Eski 10-09-2008, 20:22   #4
nuriQocca

cookies - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: civic'98 HB
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
gedizLer odak gerçek v.s getirtiyo bunLarı siparişLe ama ızgara biLe 300 Lira civarıdır..ama steinmetz orjinaLinden daha kaLiteLidir..fazLa modifiye ediLen bir araç oLmadığından far stop buLamayabiLirsin..araç ne renk? kompLe standart mı? farLarıda temin edebiLirsin opeL'den..ama ne derece gerek var biLmiyorum..
16 jant 5cm yay siyah zemin farLar,Lıght bLack boyamnış stopLar+amerikan fiLm+sLim spoyLer beLkide inox kapLı port bagaj oLabiLir..renge uyum sağLayacak değer katacak opsiyonLar..OPC üzerinde gidebiLirsin..ama maLzeme yok maLesef meriva'ya..

Mesajı son düzenleyen cookies : 10-09-2008 - 20:56
cookies Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-09-2008, 20:33   #5
ultrAslan Member

eReN1905 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: yok
Direk meriva opc body kit uygulayabilrsin.Hatta aracıda opc mavisine boyarsan süper olur

eReN1905 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-09-2008, 00:09   #6
ZugoR

oğuzk - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Combo CP SP CDTİ
Aynen OPC ye çevir yeter

Eski 11-09-2008, 13:40   #7
Junior Member

arkadaslar arabanın rengi aruba mavisi,,opc mavisine yakın bir renk..özellikle bu rengi aradım ve buldum aldım...
Bu arada cookies sana bişey sorcam..16 jant demişsin..15 yerine 16 taktıgım zaman,,kilometre ayarında bir sapma veya yakıt sarfiyatı için bir artış olurmu ..bunu teknik olarak sizlere soruyorum arkadaslarım..bide 5 cm yay nedemek..amortisor yayı ama 5 cm kısasınımı bulmam gerekli?bunumu demek istediniz?

Eski 11-09-2008, 17:13   #8
nuriQocca

cookies - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: civic'98 HB
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi batteristt Mesajı Göster
arkadaslar arabanın rengi aruba mavisi,,opc mavisine yakın bir renk..özellikle bu rengi aradım ve buldum aldım...
Bu arada cookies sana bişey sorcam..16 jant demişsin..15 yerine 16 taktıgım zaman,,kilometre ayarında bir sapma veya yakıt sarfiyatı için bir artış olurmu ..bunu teknik olarak sizlere soruyorum arkadaslarım..bide 5 cm yay nedemek..amortisor yayı ama 5 cm kısasınımı bulmam gerekli?bunumu demek istediniz?
renkten kazandık o zaman..16'jant ara ebattır asLında piyasada en fazLa 15 yada 17 inch çapında jantLar buLunuyor..ama ben asıL çekici görünümü büyük jantta değiL hafif jantta ve kaLiteLi Lastikte buLuyorum..yani hemde aracın öLçüLerine yakın ibreLerde kayda değer sapma yapmaz yakıt konusuda da hafif jant seçimi yaparsan ondada kayda değer artma oLmaz agresif kuLLanmazsan..5cm derken orj.heLezonLardan 5 cm daha yere basmak arabayı..ama şunuda gördüm arabasına 3.5 cm yay taktıran arkadaşLar 5cm.kadar yere bastığını söyLüyor..bu neden kaynakLanıyor tam oLarak biLemiyorum..fakat imkanın varsa mutLaka spor sertLik ayarLı amoritisör iLe birLikte kuLLan..yada coiLover ama fiyat oLarak fazLa oLur topLamda..bütçe konusu önemLi bu bakımdan..

Eski 11-09-2008, 18:41   #9
ultrAslan Member

eReN1905 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: yok
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi cookies Mesajı Göster
.yada coiLover ama fiyat oLarak fazLa oLur topLamda..bütçe konusu önemLi bu bakımdan..

+1.

Bütçe en önemli kriter..

eReN1905 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-09-2008, 15:43   #10
çaylak mode 10

Otomobil: Tofaş Şahin
arkadaşım arabanın boyası cok güzelmiş aman nazar değmesin.bendeki merivanın boyası kalkıyo taş vursun bişi olsun en ufak bişeyde.arabaya şekil olarak öneri istersen googleye MERIFAST yazmanı tavsiye ederim.merivayla ilgili cok güzel modifiyeler var.

kotucqcuk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları