"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 02-09-2008 Şehir: Kocaeli Otomobil: Meriva
| Opel Merivayı baştan yaratmak istiyorum
Merhaba arkadaşlar,2004 model meriva aldım..Ve yıllardır hevesim olan modifiyemi merivaya uygulamayı düşünüyorum..Motora dokunmayı düşünmüyorum.Amacım Dış modifiye,ve aksesuar..Bu konuda opel için aksesuar üreten firmaları bilen varmı aranızda??arastırdım ve far ve stop gurubu bulamadım..mercekli ön far ve ledli stop nerde bulabilirim,, uzun lafın kısası,,merivaya neler yapmalıyım,,neler yapılabilir..yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum... tesekkürler.. işte modifiyelik merivam...kurbanlık koyun gibi oldu ![]() ![]() Mesajı son düzenleyen batteristt : 11-09-2008 - 21:23 |
| | |
| | #2 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
Steinmetz ve Irmscher bunları araştır. geniş ürün yelpazesı vardır ama orjinal resmi firması olduğu için fiyatları biraz ucuk olabilir.
__________________ |
| | |
| | #3 |
|
sagolasın torbalılı,,Steinmetz ve Irmscher i arastırdım,,vede bu parcaları türkiyede temin edebilecegim bir firma varmıdır??
|
| | |
| | #4 |
| nuriQocca |
gedizLer odak gerçek v.s getirtiyo bunLarı siparişLe ama ızgara biLe 300 Lira civarıdır..ama steinmetz orjinaLinden daha kaLiteLidir..fazLa modifiye ediLen bir araç oLmadığından far stop buLamayabiLirsin..araç ne renk? kompLe standart mı? farLarıda temin edebiLirsin opeL'den..ama ne derece gerek var biLmiyorum.. 16 jant 5cm yay siyah zemin farLar,Lıght bLack boyamnış stopLar+amerikan fiLm+sLim spoyLer beLkide inox kapLı port bagaj oLabiLir..renge uyum sağLayacak değer katacak opsiyonLar..OPC üzerinde gidebiLirsin..ama maLzeme yok maLesef meriva'ya.. ![]()
__________________ Mesajı son düzenleyen cookies : 10-09-2008 - 20:56 |
| | |
| | #5 |
| ultrAslan Member Kayıt Tarihi: 14-08-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: yok
|
Direk meriva opc body kit uygulayabilrsin.Hatta aracıda opc mavisine boyarsan süper olur |
| | |
| | #6 |
| ZugoR |
Aynen OPC ye çevir yeter
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #7 |
|
arkadaslar arabanın rengi aruba mavisi,,opc mavisine yakın bir renk..özellikle bu rengi aradım ve buldum aldım... Bu arada cookies sana bişey sorcam..16 jant demişsin..15 yerine 16 taktıgım zaman,,kilometre ayarında bir sapma veya yakıt sarfiyatı için bir artış olurmu ..bunu teknik olarak sizlere soruyorum arkadaslarım..bide 5 cm yay nedemek..amortisor yayı ama 5 cm kısasınımı bulmam gerekli?bunumu demek istediniz? |
| | |
| | #8 | |
| nuriQocca | Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #9 | |
| ultrAslan Member Kayıt Tarihi: 14-08-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: yok
| Alıntı:
+1. Bütçe en önemli kriter.. | |
| | |
| | #10 |
| çaylak mode 10 Kayıt Tarihi: 18-09-2008 Şehir: istanbul Otomobil: Tofaş Şahin
|
arkadaşım arabanın boyası cok güzelmiş aman nazar değmesin.bendeki merivanın boyası kalkıyo taş vursun bişi olsun en ufak bişeyde.arabaya şekil olarak öneri istersen googleye MERIFAST yazmanı tavsiye ederim.merivayla ilgili cok güzel modifiyeler var.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|