"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| www.OpHell.com | Re: opel calibra ??????????????
0.26 calibranın katsayısı |
| | |
| | #22 |
| k2284 Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 24
| Re: opel calibra ??????????????
Nolursa olsn calibra alcak gücün warsa al ve tadına bak derim bahcelide bi galeride war bir tane hatta rengi bayda hoş güneşe göre bir kaç renk alıyodu
__________________ http://www.footballderbies.com/results/index.php?id=42 7>6 .. 7 büyüktür 6 |
| | |
| | #23 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
killerkan; evet Astra OPC'nin söylediği 0.26cw doğru değerdir..Düzeltir, özür dilerim..
|
| | |
| | #24 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-05-2004 Yaş: 29
Benim aklımda doğrusu var, 0.26cw...
|
| | |
| | #25 |
| Member Kayıt Tarihi: 09-07-2004 Yaş: 26
| merhaba arkadaşım
calibra piyasada nerdeyse yok gibi almanıda tavsiye etmem. türkiyede zaten çok az var bu arabadan aldıktan sonra satamama ihtimalin var. zarar edersin (eğerki işin maddi yönünüde göz önünde bulundurmak lazım9
|
| | |
| | #27 |
| ToyotaRacingDevelopement | Re: opel calibra ??????????????
e orası almanya... 2.el araclar da sıfır araclarda turkiyeden daha kaliteli ve ucuz
__________________ ---------------------------------------------------- HumanAtSight,MonsterAtHeart |
| | |
| | #28 |
| nuriQocca | Re: opel calibra ??????????????
Dün alman plaka gördüm bitane almancılar işi biliyo.. Bide alamancılarda tining'e önem vermeye başlamış artık!!
__________________ |
| | |
| | #29 |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
bir zamanlar aşık olduğum araba ,, almayı bile düşünmüştük test ettik turbo devreye girdiğinde uçuruyodu adeta,, ama eskiyidi ondan peder istemedi 0-100 6.8 ve top speed 245 steinmetz katalog yolamıştı zamanında modlu 290 hp 0-1005sn ve top speed 270 idi reel olarak |
| | |
| | #30 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Ben bugün gördüm bi tane..bostancıda günaydın'ın önünde gazladı namussuz Durdurup ağaç cezası kesicektimde kaçtı gitti..Ses impi gibi..blow off valve işini iyi yapıyor |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|