"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Member Kayıt Tarihi: 06-05-2004 Yaş: 23
| opel calibra ?????????????? opel calibra hakkında bilgilerinizi deneyimlerinizi görüşlerinizi ve düşüncelerinizi yazarmısınız ayrıca türkiyede bu aracın 2. elini nerden bulabilirim web de baktım bi ikitane vardı ama 100 bini baya geçmiş cevaplar için şimdiden teşşekürler |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: opel calibra ??????????????
Calibra güzeldir yol tutuşu ve aerodinamiği iyidir.Sen Turbo calibra bakıyorsan ve 100 binde ise kesin servise götür.
__________________ Sessiz..sakin..derinden.. |
| | |
| | #3 |
| Une Dernière Danse... Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: Acıbadem Otomobil: A4 Cabriolet 3.0 - Subaru STI
Calibra guzel alet, turbolarida zamaninda iyidi ama 100K yi gecmis bir turbo calibra ne haldedir bilinmez..
__________________ BEŞİKTAŞ J.K. :: VALENCIA C. de F. |
| | |
| | #4 |
| mdfymCom Kayıt Tarihi: 28-04-2004 Yaş: 21
calibra bi ara hastasıydım.
__________________ West McLaren HAKKINEN/FarewellKimi* |
| | |
| | #5 |
| www.OpHell.com | Re: opel calibra ??????????????
isterseniz 100.000 i gecmiş ve 4x4 sistemi bile gecci olarak calışmazken 260 a cıktığımız videoyu gonderiyim size... ki bu hali kotu hali... |
| | |
| | #6 |
| ToyotaRacingDevelopement | Re: opel calibra ??????????????
bence turkiyede pek kıymeti bilinmeyen cook guzel bi araba.. opelin mantadan sonraki en iyi coupesi
__________________ ---------------------------------------------------- HumanAtSight,MonsterAtHeart |
| | |
| | #7 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004
ASTRA OPC Video yu buraya koyabilirmisin acaba
__________________ Sessiz..sakin..derinden.. |
| | |
| | #8 |
| Ophell Member | Re: opel calibra ??????????????
Astra OPC'nin bahsettiği videoyu izlemiştim belki şu anda aynı motor gücünde, daha yüksek teknolojide ve yeni motora sahip bir arabanın bile çıkamıycağı kadar hızlı bi şekilde son hızına çıkabiliyor, 230dayken kamera bir kez arka koltuğa dönüyor, tekrar kadrana geldiğinde 250yi geçmiş durumda hız ![]() Bunun dışında Calibra'nın en blinen özelliği sürtünme katsayısının 0.28 olmasıdır yani aerodinamiği mükemmeldir. İçi Vectra A ile aynı bir iki fark var diye biliyorum 4x4ü bulunursa isterse 200de olsun yine de peşinden koşturmaya değer bi alet bence. Ama o yaşta bi arabadan da Opel bile olsa hiç sorun çıkarmaması beklenemez gülü seven dikenine de katlanır. |
| | |
| | #9 |
| ToyotaRacingDevelopement | Re: opel calibra ??????????????
hatta 1,8 leri (almanyadaki) 0,26 cd surtunme katsayısına sahip top speedinin haywaani olmasının sebebide herhalde 6 ileri 1 sanzimana sahip olmasi
__________________ ---------------------------------------------------- HumanAtSight,MonsterAtHeart |
| | |
| | #10 |
| ['Breath'] Kayıt Tarihi: 30-04-2004 Yaş: 28
| opel calibra ??????????????
Turbo arabaların hepsi atmosferiklerden daha nazik oldukları için Calibra Turbo alınırkende dikkatli olunması lazım. Ben Astra GSI 'ı sattığımda aradım ve istediğim temizlikte 100 bin km yi geçmemiş bulamadım. 150 hp olanlarda 100 bini geçmemiş bulabilirsin, ben onu tercih et derim eğer Calibra alıcaksan.
__________________ Rover 220 Turbo Coupe Power: 200 HP with 6500 tr/min Couples: 237 Nm with 2100 tr/min Weight: 1185 kg Maximum Speed: 240 km/h Acceleration: 0 to 100 km/h 6.2 s. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|