"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 | |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® | Alıntı:
__________________ ![]() | |
| | |
| | #22 |
| ...::: вмω ƒαηı :::... |
bencede güzel olmuş beyaz şerit
__________________ ![]() WWW.OTVYEHAYİR.COM |
| | |
| | #23 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
tampondaki metal parcalarin kromla tekrardan kaplanmasina bende katiliyorum. hem araci daha diri gosterecektir hemde cok maaliyeti olan bir is oldugunu sanmiyorum.
|
| | |
| | #24 |
| Facelift Operator Kayıt Tarihi: 09-06-2005 Yaş: 28
|
araban 1965-68 arası mustanglere çok benziyor zaten kare farlardan kurtulup buna benzetmeye çalışırsan çok güzel olur bence. 2 adet far biraz kaporta işçiliği ile mükemmel olur. murat124 ün yuvarlak farları büyük gelir ama anadolların ki veya murat 131 şahinlerin farları sanırım hemen hemen aynı büyüklükte. kırmızı şerit olayını da aynen böyle yaptır bence.
__________________ |
| | |
| | #25 |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® |
Umut abi,Hacı muratların,anadollların,wosvos ların farları aynı diilmi
__________________ ![]() |
| | |
| | #26 |
| Facelift Operator Kayıt Tarihi: 09-06-2005 Yaş: 28
| yok kardeşim farklıdır tam emin olmasamda ama şekil olarak hepsi yuvarlak tabide önemli olan bu orjinaldeki orana boyuta sahip olan yuvarlak far
__________________ |
| | |
| | #27 | |
| Fordcu Kayıt Tarihi: 20-02-2007 Yaş: 28
| Alıntı:
| |
| | |
| | #28 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
|
aslında bmw farını bozmadan komple takıcaksın tek yuvarlak değil yani |
| | |
| | #29 | |
| Fordcu Kayıt Tarihi: 20-02-2007 Yaş: 28
| Alıntı:
Zaten oldumu önden arkaya komple olacak. Önceki resimi bi fikir vermesi için sadece ön kaputu paint'te boyadım. Bugün bu fotoları buldum, şeritler de böyle olacak.![]() ![]() | |
| | |
| | #30 |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® |
cam sakızı,ayak üstü photoshop sunumu ![]() Biraz fazla aceleye geldi,ama maksat güzelligi diil fikir wermesi ![]()
__________________ ![]() Mesajı son düzenleyen AntmoD : 15-12-2007 - 02:30 |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|