"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| GRN |
arabanın eski bitik motorunu atıp yerine yeni güzel bir motor koymak ne kadara maal olur? (motor fiyatı hariç) araç: 206 1.4 düşünülen motor: vw 1.4 tsi 125hp (sadece turbolu) görüşlerinizi ve yapılması gereken diğer işlemleri paylaşmanızı bekliyorum.... |
| | |
| | #2 |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 Şehir: . Otomobil: .
|
Bir 206 1.4 parası daha gider o motoru takabilmek için.
__________________ |
| | |
| | #3 |
| GRN | kabaca deilde yaklaşık şu şu şu işlemlerden şu kadar bi bütçe diyebilceimiz birşey yazarsak.... belki daha çok da çıkabilir belki daha az öyle kabaca bi araç parası dökersin demielim..... şurada fikir ve bilgi sahibi olmaya çalışıyoruz!! saygılar Mesajı son düzenleyen .:GoRaN:. : 26-09-2008 - 02:14 |
| | |
| | #4 |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 Şehir: . Otomobil: .
|
İyi bakalım fikir sahibi yapalım!! Motor+şanzıman lazım. Pert bi araçdan bulabilirsin en az 6-7 bin YTL fiyat biçerler 0 almaya kalkarsan düşünemiyorum. ECU lazım, elektrik tesisatı lazım. 0 alırsan 2 bin YTL üstü bir fiyat verirsin çıkma yarı yarıya olur. Özel yapım motor kulakları, ön takımda değişiklikler lazım. Daha aklıma gelmeyen bir çok detay tabiki bunların işçilik ücretleride var. En az 10 bin YTL gider! En az
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Lord Of The Geyik's |
sadece meraktan soruorum bole bi degişiklige gitmek nerden geldi cunku aynı paraya baska arac alabilirsin sadece meraktan soruorum yannıs annama zevk senn zevk cunku
__________________ |
| | |
| | #6 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-10-2006 Yaş: 33
| Alıntı:
motor (ve turbosu) hariç bakacak olursak, araçta değişmesi gerekecek olan major parçalar, başta komple şanzıman, ECU, tüm elektrik tesisatı, yakıt tesisatı. belki duruma göre fren sisteminin de değişmesi gerekebilir. tabi ilk anda akla gelmeyen çok sayıda detay da mutlaka çıkacaktır. bu ana aksamın ve diğer detayların 206' ya uygulanmasında sayısız problem de çıkacaktır. buna girmeyelim. ama motor fiyatı hariç olarak bile böyle bir uygulama, diğer parça ve işçilik fiyatları ile birlikte heralde 15 bin YTL 'yi rahat aşar. ben olsam, bunca parçayı bulup bütün bu işlemleri 206' ya uygulamaktansa, perte çıkmış olan Golf 1.4 TSI' ı kendi orjinal haliyle toplayıp ona binmeyi tercih ederdim.
__________________ RICA Tuning | |
| | |
| | #7 | |
| GRN | Alıntı:
şanzımanı sağlam mı bilmiyorum yandan ve arkadan darbe alarak perte çıkmış bir araç ön tarafında bi hasar yok -bu yüzden aklıma geldi bigiler için teşekkürler | |
| | |
| | #8 |
| Renault 19 Europa HASTASI Kayıt Tarihi: 26-12-2007 Şehir: izmir uşak Yaş: 17 Otomobil: 2005 vw volt 2.5 tdi ve 2006 clio 1.5 dci
|
arkadasım dizel motor düşünmüyomusun.ben senın yerınde olsam dizel motor takardım. Sahibinden.com - Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformu - Oto, Emlak, Bilgisayar, Cep Telefonu, Elektronik, Antika, Giyim, Mobilya, Eleman / İş Arayanlar ve daha fazlası bu ilan uzun süredir takıp edıyorum.fiyatıda cok uygun.bizdede clio var.1.5 ve yakıt olarak cok ekonomik.şehir içi 130 şehirler arası 110 bin yakıyor.ayriyetten arabada turbolu.aracın cekişide muhteşem.sana su kadar diyeyim.1.4 polio yu her turlu gecıyor.kalkısta uzun yolda.bi kere rampalarda bayılmıyor.motor boyut olarakta cok ufak senın araca cok rahat sıgar.bi düşünmeni tavsiye ederim.
__________________ |
| | |
| | #9 | |
| ZugoR | Alıntı:
__________________ www.otvyehayir.com | |
| | |
| | #10 |
| '95 |
Yahu arkadaşlar, Motor değiştirmeyi jant değiştirmek gibi kolay birşey mi sanıyorsunuz? Böylesine makro bir değişim, illaki, en kralı da yapsa, tonlarca problem çıkaracaktır burayı bir kere netleştirelim. İnsanı canından bezdirir..Aracınıza uygun yapıya sahip, Peugeot motorları kullanmanızı tavsiye ederim. Böyle birşeyi çok sağlıklı olarak gerçekleştirmek, inanın sıfır dacia parasına denk gelir belki. Çok anlamsız bir iş. 206 hdi ya da 1.6 motoru olsa ok ama tsi fln yalan olur özeten. @servet_volt.. Motor kapalı bir kutudur. Oraya 10000 km yazılmış, ne biliyorsun 50000-60000 belki daha da fazlası olmadığını?
__________________ Skyline GT-R Mesajı son düzenleyen VSO : 26-09-2008 - 21:07 |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|