"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 05-09-2008 Şehir: İZMİR Otomobil: MITSUBISHI SAFİR
| Modifiyeli otobüs safir
OTOBÜSÜMÜZ MODİFİYELİDİR.İZMİRDE EŞİ BENZERİ YOKTUR.. ARACIN İÇİNDE SES SİSTEMİ MEVCUTTUR. HER KOLTUĞUN ALTINDA PİONEER 400W KUTULU OVAL HOPARLÖR 4 ADET ANFİ PİONEER DVD OYNATICILI OTO TEYP TAKILMIŞTIR. AYRICA ARACIN ŞOFÖR YATAK KABİNİDE SİNEMA SİSTEMİ MEVCUTTUR. LCD TV+ DVD OYNATICI + 4 AD. PİONEER 400W HOPARLÖR+ ANFİ TAKILMIŞTIR. ARACIN ALTINDA 120 CM 8 AD. NEON IŞIKLANDIRMA SİSTEMİ BULUNMAKTADIR.SPOİLER VE BAGAJ LAMBALARI NEON IŞIK RENGİNE UYGUN LEDLER KULLANILMIŞTIR. FOTOLAR TELDEN ÇEKME OLDUĞU İÇN DÜŞÜK KALTİEDE.EN KISA ZAMANDA ARACIN VE BELİRTTİĞİM DONANIMLARIN RESİMLERİNİ YAYINLAYACAĞIM. YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
|
| | |
| | #2 |
| Salt Free BeKiR |
Enteresan kazasız belasız bişey sorucam nerden doğdu bu ihtiyaç ?
__________________ Önemli olan limitleri zorlamak... |
| | |
| | #3 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
hiç hareket halinde görmedim kazasız belasız .
__________________ |
| | |
| | #5 |
| SARMAN |
bişey soracam u yapcaz diyelim aldık 1 e tam sol yaptık ve deldik paspası... kıçı atar mı acaba? yoksa baskı kaldıramaz mı o yükü
__________________ |
| | |
| | #6 |
| ZugoR |
tıss tısss
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #8 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 10-04-2008
|
Biraz daha orjinalden uzak bişi olsa body kit olarak yani daha çok dikkat çeker gündüz gözüyle bildiğimiz otobüs Yinede emeğinize sağlık....
|
| | |
| | #9 | |
| freedomm22 | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #10 | |
| Farkımız Olmalı ! | Alıntı:
bi de dönerken cayk cayk cayk cayk cayk sesi kesik kesik gelio
__________________ ![]() 135 Hp Desem ![]() | |
| | |
![]() |