"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 27-04-2008
|
Arkadaşlar maalesef dün akşam arabayla ufak bir kaza yaptım ve yardımlarınıza ihtiyacım var. hata %100 karşı tarafda. kırmızı ışıkta dururken arkadan vurdu. kaza tutanağı formunu birlikte doldurduk. Arka tampon özel fiber yapımdı ve 2-3 yerde derin çatladı-yırtıldı. sanırım yetkili servise gidersem tampon ruhsata işlenmediği için normal tampon takmak isteyecekler. eksper de ruhsata işli olmayan bişeyin yapılmasına onay vermez heralde. bu tarz durumlarda ne yapmalıyız. işi halledebilecek özellikle avrupa yakasında bi servis önerebilir misiniz? Allah kimsenin başına vermesin ama daha önce başına gelen var mı? çok rica ediyorum bildiklerimizi paylaşalım cidden konuyla ilgili zor durumdayım.teşekkürler şimdiden... Ufuk |
| | |
| | #2 |
| ÜzgünBakanÜye |
benim de korkumdur bu, el işçiliğiyle yapılan birşeyin kırılması sen o kadar heves et taktır tamponu, çıt, kırılsın durduk yerde. benim bulduğum çözüm tampon takmamak gerçi |
| | |
| | #3 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 27-04-2008
| |
| | |
| | #4 |
| 41779 Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: ist Yaş: 25 Otomobil: go-baby-go
|
ne kadar kırıldı, neresi kırıldı? cok buyuk birsey değilse kaskodan sadece boya parası alırsın, once kırık kısımları fiberciden cepten odeyerek yaptırır, sonra bedavaya boyatırsın.
__________________ |
| | |
| | #5 |
| bide a5 im olsa |
bi arkadaşım köpeğe çarptı sora bedava m tampon taktırdı bmw ye bana aralarında anlaştıklarını sölemişti ama nası anlaştılar bilemiyorum
|
| | |
| | #7 | |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
| Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #9 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
resim süper
__________________ |
| | |
| | #10 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|