"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 18-04-2007
|
Herkese Merhabalar yeni bir araba ve modifiye sezonunu açtığım sezonda ara ara gelcek sorularım olucak yardımcı olcak kişilere şimdiden teşekkür ederim ilk sorum almak için karar aşamasında olduğum araçta karar vermeme yardımcı olucak bir soru... şu aşağıda gördüğümüz araç '0' yani kel bir 106 gti bu 106yı alıp, ![]() ikinci resimde gördüğümüz araç ise jvc mp3 çalar+kicker bufır+kompenatlar+anfi ve tivitırlar, dışında ise 306 gtı jantları,özel dizayn edilmiş on arka tampon, el yapımı egzost, ön arka logo iptali,özel dizayn kaput uzaltma,bagaj uzaltma.motorda ise modifiye olarak özel yazılım çip takılarak araç 167 hp olmustur ![]() birinci aracı ikinci araca çevirmek için tahminen ne kadar para harcamak gerekir ama (çip hariç olarak) araç orj hp de kalıp diğer modifikasyonları yaptırmak için ne kadar para çıkar teşekkür ederim... |
| | |
| | #2 |
| Member Kayıt Tarihi: 23-09-2008 Şehir: uzaklarda Otomobil: Miata
|
hmmm dur bakalım 106 hemde temiz kazasıZ!!!! ![]() neyse gelelim nerde kime ve hangi maddeden yaptıracan carbonfiber !!! yok zannetmiorum hadi fiberglass dielim ustana göre bir tamponu 200ytl den 2000ytl hatta daha yüksege giden rakkamlara yaptırabilirsin eger ben yaparım dersen eline recineni ve fiber elyaflarını alıp basla fena olmuyo dusundugun kadar zorda diil... Neyse komple boya yapmazsan jantlarıda cıkar sana 2000ytl ye butun body yaparlar gibime gelio jantları artık sen bulursun bir yerlerden
|
| | |
| | #3 |
| ZugoR |
ne çipmiş 167 bg ??
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #4 |
|
yaw ben boşuna paraları döküyorum verin banada bir çip hemen.....
|
| | |
| | #5 |
| freedomm22 |
yok canm sadece çip değil iyi okumamışsın ![]() ![]() ![]() ![]() logo iptali el yapımı egzos, kaput uzatma(hem ön hem arka), anfi, sub. falan filan araba bayağı bi yüklü hakkını yeme ama ![]() ![]() ![]() yanlıııız buna bide tavan spoyleriyle kaputata da havalandırma açsak bikaç hp daha alırmıyız acaba :0 :S![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #6 |
| Farkımız Olmalı ! |
olm dalga geçmeyin lan ![]() bu ne kadara mal olur bilemeyiz onu sen gidicen ustaya gösterecen benim usta misal 1000 ytl alır seninki belki 250 ye yapar burda çözümleyecegin bişey deil. +motor gücünü senin yazdıgın jvc mp3 çalar+kicker bufır+kompenatlar+anfi ve tivitırlar, dışında ise 306 gtı jantları,özel dizayn edilmiş on arka tampon,ön arka logo iptali,özel dizayn kaput uzaltma,bagaj uzaltma işlemleri ile zaten herhangi bi güç elde edemezsin etsen bile yarım hp falandır '' ordan üç çeyrek hp çeek.acılı ossun ''hatta kaybedebilirsinde agırlık yapabilirler
__________________ ![]() 135 Hp Desem ![]() Mesajı son düzenleyen metehandogan : 30-09-2008 - 01:38 |
| | |
| | #7 |
|
arkadaşlar ben o yazdıklarıma aracın beygiri 167 beygir olmuş demedim zaten bu iki araçda benim değil ikisinden birini alıcam arasındada pazarlık payı hariç 5.5 milyar fark var hadi pazarlık payıyla 4.5 - 5 e indiğini düşünün ben bu kadar parayı harcayarak ilk aracıda ikinciye çevirirsem hiç hazır olanını almayım kendim yapiym diye sordum size...!!!
|
| | |
| | #8 |
| freedomm22 |
167hp biraz fake gibi duruyor... bence bi dyno ya sok o arabayı ondan sonra bak... bide o güçlere çıkman için nerden baksan o arabanın parasına yakın paralar harcarsın... 140-150 çıkarmak ve arabayı 2. resmdeki hale getirmek için yaklaşık 6-8000 ytl hatcarsın... ![]() ama dediğim gibi önce mod.lu aracı daynoya sok... |
| | |
| | #9 |
|
o aletten 167hp çıkarmak için çok fazla $$$$ harcarsın hemde coooook fazla az buz diil hele atmosferik olaraksa
|
| | |
| | #10 |
|
hmm peki o zmn şöle soriym iki araçta gti ve ikisininde motoruyla hiç oynanmamış birinci araca 8000 verip kendim oynayım dahamı iyi yoksa ikinci araca 12000 versem üstünde ufak tefek değişiklikler yapsam dahamı iyi bunu bilemedim asıl sormak istediğimde buydu başından beri
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|