"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 03-10-2008 Şehir: Eskişehir Otomobil: Mitsubishi
| Mitsubishi Outlander Turbo tuning yardım!
Merhabalar 2006 model outlander turbo sahibiyim. Nette araştırmama rağmen yardım edecek bir yer bulamadım. Araçta evo 8 tabanlı düşük basınçlı 4g63 motoru mevcut. (evo8 ile tubonun büyüklüğü gibi bir kaç farklılık var.) Bu araç için beyin yazılımını ve ufak tefek donanımsal değişiklikleri ( ekzoz vs) yaptırabileceğim bir yer varmı? Bu araç için neler yapılabilir? Eskişehirdeyim... Burada malesef herhangi bir yer bulamadım. Teşekkür ederim |
| | |
| | #2 |
| Senior Member |
acura kadar kaçmıyor heralde |
| | |
| | #3 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 03-10-2008 Şehir: Eskişehir Otomobil: Mitsubishi
| Outlander 202 hp evo 8 in barını kısmışlar.. Geçen acurayla denemiştik acurayı kardeşime verdim. Rollingde duruyorum sandım...Çok ağırıma gitti acura kadar olmasa da şöyle biraz yürütsek iyi olacak...
|
| | |
| | #4 |
| Senior Member |
geçen geçtim seni ama son anda sağa girmiştim . düzde şansımı denemek istemedim jant vardı o zaman, baya bi geçerdin .chip tuningle güzel olur gibi outlander
|
| | |
| | #5 |
| megane sedan power Kayıt Tarihi: 05-08-2005 Yaş: 23
|
yazılm, buyuk intercooler, egzoz la 40-50 hp alırsınız sanırsam...
|
| | |
| | #6 |
| R.I.P WRX Kayıt Tarihi: 08-06-2004 Yaş: 20
|
onun blok içi farklılıklarıda vardır eminim ancak bütçeyle orantılı biçimde pek çok şey yapılabilir . Araç düz vites mi otomatik mi ? Güvenli , gündelik sınırlar içerisinde tertemiz 400hpye ulaştırılabilir evo9 turbosuyla birlikte. Tabi kol piston krank işçilik elektronik katınca 10bin doları biraz geçmeniz gerekecek.
|
| | |
| | #7 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
sadece yazılımla bile baya bişeler yapılır diye tahmın ediyorum |
| | |
| | #8 | |
| R.I.P WRX Kayıt Tarihi: 08-06-2004 Yaş: 20
| Alıntı:
chip gereksiz bu tip bir makina için.. direk EMS almak en mantıklısı | |
| | |
| | #9 |
| Farkımız Olmalı ! | +1 bencede
__________________ ![]() 135 Hp Desem ![]() |
| | |
| | #10 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 05-10-2008 Şehir: antalya Otomobil: fiat
|
Bahsi geçen araç bir Arazi aracı.. Zannımca amacın sürati arttırmak degildir. Bildigim kadarıyla da bu araç görevini tam olarak yerine getiren arazi araçlarından birisi, tam olarak ne yapmak istedigini ve bunu neden yapmak istedigini belirtirsen sanırım daha çok yardımcı olunabilir.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| outlander turbo |
| Konu Seçenekleri | |
|
|