"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #801 | |
| Senior Member | Alıntı:
oğuz okul bitti getirdin heralde meganı türkiyeye | |
| | |
| | #802 |
| Senior Member |
okulu bitirince yeni sayfa açıyor satıyor arabayı
|
| | |
| | #803 |
| megane hb |
slm arkadaşlar ben yeni katıldım foruma yine gördüm daha doğrusu meganlarla ilgili bir forum arıyordum kendime bende megane 2 hp var. modifiyesine başlamak istiyorum ama bir türlü ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. şu anda sadece jant aldım teyp ve 2 ad 1000'lik jbl bas ve 560 wat çıkışlı bir jbl anfi var üzerinde bunları yaptım. dış modifiye için yardım istiyorum önerileriniz benim için önemli. teşekkürler şimdiden
|
| | |
| | #804 |
| megane sedan power Kayıt Tarihi: 05-08-2005 Yaş: 23 |
hos geldn...resmi var mı aracın?
|
| | |
| | #805 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 05-02-2007 |
Selamlar bende yeni katıldım aranıza Megane I / 2003 / Alizearacımı 20.08.2008 tarihinde aldım.Bazı sorularım olacak umarım yardımcı olursunuz Mesajı son düzenleyen haylazboy82 : 22-06-2008 - 02:44. |
| | |
| | #806 |
hosgeldn sor bklm...
|
| | |
| | #807 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 05-02-2007 |
Evet soralım bakalım , Ufaktan bişeyler yapmaya başladım 1-Arabayı yere basayım diyorum Yayları keserekmi yapsam yoksa spor yay mı alsam? 2-Hava filtresi veya filtre kiti düşünüyorum en iyi ses verecek marka nedir ve fiyatlar nasıldır? şimdilik 2 sorum olacak
__________________ Megane I / 1.6 16v 110Hp / 2003 / Alize |
| | |
| | #808 |
1. yayları sakın kesme piyasada 5 cmlık veya 3 cmlık yay bulman cok kolay.... 2.hava filtresinden ses almak istiyorsan gaz klebeınden sonraki herseyi sokup filtre takman gerekiyor...bnde jsv bile iyi ses verıodu... |
| | |
| | #809 |
| SW Member |
slm arkadaşlar. arabamda bulunan cizikleri neyle kapatabilirim yada kapatabilrmiyim dersem daha doğru olur sağ arka camın altı benzin kapağının yanında hafif cizikler war temizken araç cok kötü duruyorda. yardımcı olabilecek biri warsa sewinirim..
|
| | |
| | #810 |
| megane hb |
benim aracın sisleri normal gün ışığı ben bunları zeon yapmak istiyorum ama bir türlü ucuz bulamıyorum 200 ytl'den aşağıya bildiğiniz zeon far var mı acaba birde farlarımı değiştiricem fiyat verebilirmisiniz
|
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|