"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #781 |
| megane sedan power Kayıt Tarihi: 05-08-2005 Yaş: 23
| Re: megane modifiye
otopol a mı sordn? yaylar eibach, amortisorler sertleştirilmiş..hava filtresinin markası önemli diil, önemli olan ona soguk hava sağloyabilmen. anca o zmn verim alabilirsin, gaz kelebeğine kdar olan tüm kutuları sök, cabuk isinmıcak bi boruyla filtreyi beynin oraya koy ama motordan da izole etmen lazım sıcak hava almaması icin.....chip i arabada 1 sey yokken yapma bi getirisi olmas sna cok...
|
| | |
| | #782 |
| Guest
otopolde kule gergisi stogunda kalmamis ama otoyedekparca.com da omp kullegergiside var... omp spor yaylar kullanisi nasil sen yaylari nereden ve ne kadara aldin yaylari
|
|
| | #783 |
| Guest
Merhaba Arkadaslar Bana Megane l 1.6 icin Spor Helezon Yay ve Xenon Sistem lazim nereden alabilirim.. izo senin xenon markasi ne nereden aldin ve ne kadar aldin kardes ve hangi farin yerine taktin H1 mi yoksa H7 yerine mi taktin Xenonu |
|
| | #784 |
| Guest
Merhaba Arkadaslar Bana Megane l 1.6 Expression icin Spor Helezon Yay ve Xenon Sistem lazim nereden alabilirim.. izo senin xenon markasi ne nereden aldin ve ne kadar aldin kardes ve hangi farin yerine taktin H1 mi yoksa H7 yerine mi taktin Xenonu.. senin angel eyes kac mm |
|
| | #785 |
| Guest
Arkadaslar Yardim Xenon Sistem alacagim hangi sistem daha iyi Fatel Xenon Far H4 6000 k Buz Beyaz CENMAX XENON H4 8000 k KRİSTAL MAVİ IŞIK Cyclone SS Serisi Xenon H4 8000 Kelvin Kristal Mavi Isik bu urunlerden hangileri daha cok kullanisli |
|
| | #786 |
800k daha iyidir her zaman daha cok gosterir kendini...yaylardan sonra cok deisti arabanın yol tutusu, oneririm...
|
| | |
| | #787 |
| Guest
izo sen amortisorleri nasil sertlerstirdin ve senin angel eyes lar kac mm ve sen xenon H4 demi kullaniyorsun
|
|
| | #788 |
| '95 | Re: megane modifiye
pm attım izzet,adım can bu arada..
__________________ Skyline GT-R |
| | |
| | #789 |
| Re: megane modifiye saol can, memnun oldum buraya girip de megane modifiyeyi "can"landırdığın icin... |
| | |
| | #790 |
| Guest
Arkadaslar ACIL YARDIM Megani olan arkadaslar Xenon icin yardim Hangi tip xenon daha uygundur H1 H4 H7 |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|