"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #771 |
| Sıkı 1.4 le de yakalar | Re: megane modifiye
bende de megan var aracının videosunu görmek isterim doğrusu bende fazla modifiye yok Bulgaristanda okuduğuma geldikçe görüyorum arabamı Monza son sustu.. yed hava filtresi sislerde angel ve çakar.. falan filan her geldiğimde bişiler daha yapıyorum video nu görüp bişilerden esinlenmek isterim doğrusu bu arada tüm megancılara selam bende arabamın gece resmini koyucam yakında tabi videosunuda sesi ile beraber |
| | |
| | #772 |
| megane sedan power Kayıt Tarihi: 05-08-2005 Yaş: 23
| Re: megane modifiye
headers da taktık, şımdi cok daha rahatladı araba...iyleşiym bi gelcek videolar inşallah... meganımın son hali, yeni resimler iyileşince gelicek inşallah... |
| | |
| | #773 |
| Sıkı 1.4 le de yakalar | Re: megane modifiye
aracın on numara olmuş kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum sana.. bu arada geçmiş olsun.. |
| | |
| | #774 |
| Re: megane modifiye çok saol, reno team a bekliyors seni fotolarla...
|
| | |
| | #775 |
| Guest
Evren kardes sen megane 1 de kule gergisi olarak hangi marka kullandin benimde megane 1 var kule gergisi almayi dusunuyorum ama markada takıntı ettım ve senın megane 1 de spor yay varmı
|
|
| | #776 |
| Re: megane modifiye evren kim? kule gergisi ben de ariyorumi OMP var galiba sadece, sen başka marka bulabildin mi? ben de spor yay da var serleştrilmş amortisor de...
|
| | |
| | #777 |
| '95 | Re: megane modifiye
OMP'den başka bulmanız çok zor
__________________ Skyline GT-R |
| | |
| | #778 |
| Re: megane modifiye omp nerde bulcaız VSO kardeşm, ismini bilmiorm kusura bakma |
| | |
| | #779 |
| Guest
Merhaba arkadaslar megane 1 modıfıyesı hakkında bıraz bılgı toplamak ıstıyorum megane 1 ıcın hangı marka kule gergısı kullanmam gerekıyor. megane 1 ıcın ne marka spor yay kulanmam lazım. meganın on fren balatalarını spor on fren balataları ıle degıstırdıgımde ne gıbı bı degıklık olur K&N hava flıtresı kullandıgımda arabada ne kadar bı artıs olacaktır megane 1 ıcın nereden chıptunın bulabılırım ve ne kadar masraf cıkar chıptunıng ıcın |
|
| | #780 |
| Guest
ben genelde otomobil urunlerini internet sitelerinden aliyorum omp almayı dusunuyordum ama urun bıttıgı ıcın suanda urunu beklemekteyım spor yayların nasıl sertlesmıs ve markası ne setını ne kadar aldın
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|