Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Modifiye

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 23-08-2005, 00:54   #511
ERK & ZRK

ERK_RS - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Ibiza TDI, Scenic 1.6
Kullanıcıya AIM yolu ile mesaj gönder ERK_RS Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya Yahoo yolu ile mesaj gönder
Re: megane modifiye

benimde reno da yakındığım tek konu bu walla. reno modifiye konusunda hiç bi gelişme göstermiyo. bi ara laguna için body kit falan getirdiler ama olmuyoooooo. iyi bi firmanın artık bu işe el atması lazım. Ayrıyetten weiceksin motorta 1.3 barlık turboyu bak bakalım neler oluyo...

ERK_RS Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-08-2005, 19:49   #512
Senior Member

remus01 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: yok
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi KaMiKaZe
Valla yenilerinde gözüm yok elimizdekini satmaya niyetlenirsek kendime ufak motorlu çok çok az yakıcak bir dizel babamada s60 aldırmayı düşünüyorum. Ehehe bunların hepsini bir megane karşılamıyacak tabi s60şın peşinatına yeter zaten sadece heralde
bende öyle benzer düşünüyorum . kendime ufak tefek dizel babama da golf yada passat ama yetmiyor. bari biri ni yapabilsek

Eski 26-08-2005, 23:54   #513
Senior Member

KaMiKaZe - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Grande Punto
Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya Yahoo yolu ile mesaj gönder

Valla bilmem işte seneye okul bitiyor kıbrıstaki arabayı satıp gelicem sonra askere kısa dönem sonra 0 bir arabaya girerim heralde ama kafam çok karışık ufaklardan jazz hariç hiçbirini beğenmiyorum hele ufak dizellerin hepsi fiyasko

KaMiKaZe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-08-2005, 09:55   #514
Senior Member

remus01 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: yok

Alıntı:
Valla bilmem işte seneye okul bitiyor kıbrıstaki arabayı satıp gelicem sonra askere kısa dönem sonra 0 bir arabaya girerim heralde ama kafam çok karışık ufaklardan jazz hariç hiçbirini beğenmiyorum hele ufak dizellerin hepsi fiyasko
inşallah benimde okul biter seneye ama ufaklardan bilmiyorum ufak sayılır mı ama 147 yada A3 düşünüyorum ben ama olmazsa megane"a devam ne yapalım.ama dizel olurda babam değiştirirse ona mutlak dizel aldırmak gerek. rahat rahat gezmek için. arabaya binmeye korkar oldum. zaten 98 oktana hasret araba fiyataı neredeyse 3milyon olmuş.

Eski 27-08-2005, 12:20   #515
renaultsport

clioGT - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: RS

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi ERK_RS
benimde reno da yakındığım tek konu bu walla. reno modifiye konusunda hiç bi gelişme göstermiyo. bi ara laguna için body kit falan getirdiler ama olmuyoooooo. iyi bi firmanın artık bu işe el atması lazım. Ayrıyetten weiceksin motorta 1.3 barlık turboyu bak bakalım neler oluyo...
www.k-tecracing.com bi dene istersen

Eski 27-08-2005, 16:00   #516
Senior Member

Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya Yahoo yolu ile mesaj gönder

Goktug bilader sipariş ettinmi hiç1şey burdan ? Ehehe kazıklandıysan bilelim

Eski 27-08-2005, 22:51   #517
Full Metal Jacket

ogunmisir - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya AIM yolu ile mesaj gönder ogunmisir Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya Yahoo yolu ile mesaj gönder Send a message via Skype™ to ogunmisir

Alıntı:
Goktug bilader sipariş ettinmi hiç1şey burdan ? Ehehe kazıklandıysan bilelim
Gerçektende bende suspension kit getirmeyi düşünüyorum.Hatta bir arkadaşım İngiltere ye gidecek bir ay sonra,acaba uçakla amortisör seti ve yayı geçirebilirmi??

Eski 28-08-2005, 21:30   #518
Senior Member

Hım geçiremez kilodan dolayı sıkıntı yaşar ekstra para vermesi lazım bence en güzeli ordan kargo ile yollatırman arkadaşına

Eski 28-08-2005, 21:48   #519
***2.ÇARKÇI***

wolrath - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

arkadaslar bugun 2006 megane II hb aldım 1600 ...

kasımda teslım...

2.el clıo rs ya da baska 1model dusunuordum lakın vergı fıyatları 1600a ıtıor ınsanı dogal olarak...
subay oldugum ıcın röno bıze gercekten cok buyuk kolaylık saglıor.. 28mılyara dynamıque aldım 0..

arabamın dıs gorunusu olarak bodykıt degılde hafıf seyler dusunuorum.. röno nun ana bayısı bıle butıkte sadece spoyler bulunduruor.marspıyler bıle yok... ne yapabılırım?

motor desen adamlar en ufak bır oynamada servıs olayını kesıolar.. ben sese bayılıorum bu yuzden hava fıltresı ıstıorum lakın motor daha yenı oldugu ıcın 4000devırı asma dedıler o ses varken asmamak??? tok bır ses ıcın kalıtelı bır son susturucu exoz alsam? (remus) daha mı ıyı olur??

daha ılk arabam ... yardım edersenız sevınırım..

saolun kardesler..

wolrath Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-08-2005, 22:02   #520
Senior Member

Hm hayırlı olsun ne zaman renault sahibi bir insan görsem, babamdan dolayımıdır bilmiyorum direk silahlı kuvvetler mensubu olduğunu düşünüyorum. Belkide yıllardır otoparkta renault görmemdendir

Bu arada 4000 devire şükret megane 1 lede rodaj devri 3000 di 120km Araban 2006 model olduğu için ne alıcaksan marka al kaliteli al derim. Motoru ile oynamak hem garanti kapsamından çıkmak hemde megane motorlarının modifiyeye karşı verimsiz oluşundan dolayı mantıksız. Hava filtresine birşey diyeceklerini sanmıyorum ama genede servise sormanda fayda var. Ayrietten hava filtresi için illa 4000 deviri geçmen gerekmiyor alt devirden üst devirlere çıkmak için ne zaman zorlarsan zorla sesi duyarsın. Eksoza gelince daha önce eksoz takmış megane 2 ile hiç karşılaşmadım duymadım bence sesini duy ondan sonra seçim yap.

Mesajı son düzenleyen KaMiKaZe : 28-08-2005 - 22:07
Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları