"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Senior Member | Re: megane modifiye
valla ben son susturucuya remus aldım ses az çıksın diye çift çıkışını aldım çok da ii oldu birde filtre kiti bulurda alırsam daha arabaya para harcamam . bu arada orjinal cd changer ları ne kadar ?
__________________ |
| | |
| | #22 | |
| vınnnn ! | Re: megane modifiye Alıntı:
kiti bulursak da artık biliyoruz sana alıcaz hemen bi tane
__________________ vınnnnnnn.. ! | |
| | |
| | #23 |
| Just Me | Re: megane modifiye
450 milyon cd changera vermektense cdli mp3 çalan bir teyp almak daha mantıklı değilmi? 1 cd ye 200 tane mp3 yükleyip, gayet güzel bir ses çıkış kalitesine sahip olma olasılığınız var. 450 milyon değil tabi ama az bir fark var. 590-600 milyona indi pioneer deh3500 mp lerin fiyatları. orjinal teybi kullanmaktansa bu teybi kullanmak verilen farka değer.
__________________ GuK_70^ ..... My Car.... http://www.cardomain.com/memberpage/588853 |
| | |
| | #24 | |
| Senior Member | Re: megane modifiye Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #25 |
| 34 MUS 96 | Re: megane modifiye
Beyler megane göre hangi marka air filter kiti var ve kaça? bi de şey sorcam megane otomatik 110luklarda güzel filtre sesi alabilirmiyiz?
__________________ 34 MUS 96 |
| | |
| | #26 |
K&N nin var filtre kiti jr in var guk_70 arabasıda otomatik 110luktan filtre sesini ona sor ben daha bulup takamadın + piyasada yok K&N 150€ veya 150$ falan
__________________ |
| | |
| | #27 |
JR var bende, 125 euro aracım 1.6 16V 110 hp ses fena değil.
__________________ GuK_70^ ..... My Car.... http://www.cardomain.com/memberpage/588853 |
| | |
| | #28 |
| 34 MUS 96 | Re: megane modifiye
Ben karar veremedim direk hava filtresimi taksam yoksa air filter kit mi taksam diye.Arada 100 milyondanda fazla fark var.Verdiğim farka değermi diye düşünüyorum
__________________ 34 MUS 96 |
| | |
| | #29 |
Değer. Hava filtresinin takılış amacı daha çok hava almak, yanmayı kuvvetlendırmektir. Bilindiği üzere yanma; oksijen,yakıt ve ateşlemeyle oluşur. Gene bilinen bir gerçektirki soğuk havayla sıcak hava kıyaslandığında, soğuk havada oksijen moleküllerinin daha yoğun olduğudur. Motorun ortasına takılan açık tip filtre hem yeterli havayı alamayacağından (orjinalını sökunce çıkan ufak borunun deliği yeterli olmaz) hemde motor bloğunun yanında sıcak havanın ortasında kalacağından verim kazanmak yerine verim kaybı oluşur. Hem para verip hemde güç kaybı yaşamayı kimse istemez. biraz daha fazla verip verdiğinin karşılığını almak daha mantıklıdır diye düşünüyorum... Saygılar...
| | |
| | #30 |
bencede değer be nerdeyse 4-5 aydır bekliyorum mesela bir ara çok niyetlendim ama boşuna olduğunu gördüm .
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|