"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #111 |
| Senior Member | Re: megane modifiye
ohooo bende remus var inliyor mübarek inliyor + filtre olayına da girecem inşallah 6750 de giriyor (1,6 16v) lastik olayı nasıl beyler sizin arabalarda? bende p6000 pirelli var 185/65yad60 r15 orjinal 5kollu jantla lastiği değişirip good year f1 düşünüyorum 195/55 nasıl olur yada olurmu?
__________________ |
| | |
| | #112 |
| Just Me | Re: megane modifiye
P6000 beni kendisinden nefret ettirdi...Sizin kullanım şekliniz nasıl bilmem ama benim kullanım tarzıma hiç uymuyordu... Şuan önlerde 195 50 16 Michelin Primacy Arkalarda 205 50 16 Goodyear F1 Kullanıyorum.... Saygılar...
__________________ GuK_70^ ..... My Car.... http://www.cardomain.com/memberpage/588853 |
| | |
| | #113 |
Evet bencede takilabilecek en iğrenç lastik bende değiştirmeyi düşünüyorum guk sen biraz oynamışsın boyutları filan herhangi bir eksisini gördünmü boyut değişikliğinden doğan ne biliyim yol tutuş benzin sarfiyatı vs...
|
| | |
| | #114 |
Lastik tabanın genişlemesi Yol tutuşu arttırır. Bu yönden bir eksi görmedım..Aksine + larını çok gördüm... Ön ve arkada neden farklı ebatlar kullandığıma gelince....Bundan önce 4 lastiğimde 205 50 16 F1 di, Kalın taban olduğu için benzin sarfiyatım artıyor, kalkışlarımda bir yığılma oluyordu. Yol tutuş ise gerçekten çok iyiydi.. Fakat yukarda saydığım eksiler yüzünden önlerimi 195 50 16 ile değiştirdim. Kalkışlarım bir nebze olsun düzeldi ve benzin sarfiyatım normal düzeye indi. Bunun yanında spor yay kullandığım için yol tutşta hissedilir bir düşüş yaşamadım. Arkaları neden 205 bıraktığıma gelince... Kullanım stilim arabanın arkasına koparmaya yatkın, 205 taban gerçekten çok iyi yol tuttuğu için bundan fedakarlık etmedim... Umarım sorularını cevaplayabilmişimdir... Saygılar....
__________________ GuK_70^ ..... My Car.... http://www.cardomain.com/memberpage/588853 |
| | |
| | #115 |
| [==Trink==] Kayıt Tarihi: 25-08-2004 Yaş: 24
| Re: megane modifiye
Benim gökhan diye arkadaşta da megane var çocuk yaklaşık 5-6 milyar harcadı ama arabayı çok tatlı yaptı!.. Jantlar 17" neonlar spoilerler felan kötü yaptırdı çok basit yani!.araç içinde 7 renklidevir saati vs. vs.
|
| | |
| | #116 |
185/60 r15olan lastiği 195/55 yapabilirmiyim peki ? orjinal jant üzerinde değişilik yapmadan ?
__________________ |
| | |
| | #117 | |
| Senior Member | Re: megane modifiye Alıntı:
ama anlattıkların mantıklı lastik tabanı genişledikçe yol tutuş artar ( kar buz hariç :=) )meganeroad_car 195/55 değilde 195 / 50 / 15 var bu şekilde yaparsan olur :=) | |
| | |
| | #118 |
Megane road car, Hiçbir sorun yaşamadan söylediğin değişikliği yapabilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam p6000 in 195 55 15 ölçülerinde lastiği var... Kamikaze, Bir nevi kullanım alışkanlığı, şu ana kadar önden kaymayı hiç yaşamadım..Sorunum hep arkalarda..Bu arada dediğin gibi kar-buz kalın tabanda problem yaratıyor. Fakat istanbul şartlarında yolun kar ve buzla kapandığı zaman dilimi sınırlı. Bu zaman diliminde de taksi kullanmayı yeğliyorum.... Saygılar...
| | |
| | #119 |
195/50 r15 var goodyear eagle f1 gs d3 195/50R15 gene f1 gs d2 hangisini tavsiye edrsiniz ebatlar aynı ?
__________________ |
| | |
| | #120 | |
| Senior Member | Re: megane modifiye Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|