"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member | Megane Modifiye
megane modifiyeyi açma zamanı geldi. şaka bir yana reno atağa kalktı ama hala bir modifiye tuning resmi firması yada özelleşmiş bir firma yok ortalıkta( mugen stinmez yada öle bişey di) kaldığımız yerden devam edelim meganecılar tabe diğer arkadaşlardan da yorumlarını bekliyoruz bu konuda sıfırdan başlayalım modifiyeye
__________________ Mesajı son düzenleyen resmus01 : 21-03-2005 - 20:52 |
| | |
| | #2 |
| ToyotaRacingDevelopement | Re: megane modifiye
Elia reno uzerinde pro olmus 1 sirket die biliyorum ama yanlismi biliyorum acaba?
|
| | |
| | #3 |
| FeaDeSOUZA Kayıt Tarihi: 01-05-2004 Yaş: 26
| Re: megane modifiye http://www.elia-ag.de yurt dışında böyle çok firma var..ülkemizde mesala maisin kabullendiği, parçasını sattığı bir firma yok. opelde aksesuar bölümüne giriyosun bisürü şey var.egsozdan spoylera......renoda paspas...vs çıkıyor.
__________________ SATILIK MEGANE II KW(V2) COILOVER KIT-920 YTL RS TAMPON - 800 YTL |
| | |
| | #4 | |
| Senior Member | Re: megane modifiye Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #5 |
| impreza | Re: megane modifiye
mrb arklar, fiat bile palio ilk çıktığında body kitini reklam ediyodu bizimkilerde hala tık yok
Mesajı son düzenleyen tekoo : 16-05-2004 - 18:41 Sebep: error |
| | |
| | #6 |
| Senior Member | Re: megane modifiye
bu meganeları ancak ve ancak turbo paklar bence başkası kaldırmaz yapacağın masrafa hiç değmez emeğe parana yazık derim ben
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Just Me | Re: megane modifiye
+1 meganeroad car
__________________ GuK_70^ ..... My Car.... http://www.cardomain.com/memberpage/588853 |
| | |
| | #8 |
| Senior Member | Re: megane modifiye
düşünsene turbo megane 0.2 bar allah bee
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Damned in Black Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 23
| Re: megane modifiye
0.2 bar nedirki ya. fabrika cıkıs pistonlarla falan 0.9 bar basan insanlar var clio rsi lara
__________________ i'll suffer in your sea your ocean bleeds into me i'll fall through your endless sky but never, ever cry wounded by your cruelty yes, i'll suffer in your sea |
| | |
| | #10 | |
| Senior Member | Re: megane modifiye Alıntı:
evren senin teypi nasıl oturttun ? merak ettim bende düşünüyorum teyp almayı hatta 3500 yada 5500 almayı
__________________ | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|