"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Uzun_Efe Kayıt Tarihi: 06-04-2008 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Megane 1.6 16V
|
herkezi sardı bi megane hastalığı hadi hayırlısı tuttu sanırım yapılanlar.. kamikaze bence önlere yay arkayada torsiyon işlemini uygulat düzelir görüntü.. kapı bantlarınıda boyatmak gerçeketen güzel bi görüntü veriyo .. ben yaptım baya hoş oldu ..
|
| | |
| | #12 |
| Uzun_Efe Kayıt Tarihi: 06-04-2008 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Megane 1.6 16V
|
aslında jantlar hiç fena değil .. sadece yanak "çember" kısmı siyah olduğu için lastiklele beraber haliyle boğuyor jantlarıda boyatabilirsin...oda güzel olabilir.... şöyle metalik gri üstünede vernik atttımmı süper parlar hemde arabayı açar..
|
| | |
| | #13 |
| AhMeT |
çok kollu bişe seçseydin daha hoş olurdu ama tabi zevk meselesi bence ince ve az kollu jantlar büyük diskleri olan araçlarda daha hoş duruyor lastikler güzel olmuş ama
__________________ team makara group A.Ş ![]() |
| | |
| | #14 |
| ÜzgünBakanÜye |
megane için fazla ince yanakları var bence. jantlar 'benim burada ne işim var' der gibi çıkmışlar |
| | |
| | #15 |
| Senior Member | arkadaşlar heyecana gerek yok sadece 1 aylığına taktım sipariş verdiğim arabanın gelmesini bekliyorum. gelince ona takıcam yok yaymış torsiyonmuş hiç gerek yok bu arada 2 hafta önce aldığım jantlarıda boyatmak ne kadar mantıklı olurdu acaba |
| | |
| | #16 |
| KANKA |
kazasız belasız !!!
__________________ ![]() |E39M5| |E46330| |
| | |
| | #17 |
| Senior Member |
huyum değil biliyorsun.
|
| | |
| | #18 |
|
fikir sormuşsun bende söyledim .. mantık olarak 2 haftalık jant boyatılmaz..
|
| | |
| | #19 |
| megane sedan power Kayıt Tarihi: 05-08-2005 Yaş: 23
|
puntoyu naapcan gel megane a devam edelim ben her gordugumda daha cok hosuma gidio jantlar...
|
| | |
| | #20 |
| Senior Member |
izzet sende her böle dediğinde içimi bir düşünce alıyor pedere deseydim zamanında ver bu arabayı bana diye üstüne para bile verirdi bir miktar ama yok be sıkıldım artık 2 sene kadar megane 2.0 IDE coupe kullandım 5-6 senedir falanda bu var artık eski cazibesini yitirdi.ama genede söylüyorum megane bu 100000 km de üstünden 100 bin kere geçmiş olmama rağmen arabanın bir kerede kontağı çevirip almadığı gaza yüklenince geri kaldığı olmadı. gerçi izzetin arabaya bakmanız yeter bildiğim kadarı ile motorun iç kısmı halen daha stock (piston sekman vs) olmasına rağmen 200 bg e yaklaştı. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|