"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member |
arkadaşlar 1-2 hafta içinde gelmesini beklediğim grande punto ya aldığım jantları megane da denemek istedim. jantlar güzel oldu ama araba jantların yanında silik kaldı gibi siz ne diyorsunuz ? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
| | |
| | #2 |
| '95 |
Aslında bu görsel bir ilüzyon..Camların filmli,tampon bantları,kapı çıtaları ve kapı kolları siyah..Jantlarında belirli bir bölümü siyah..Bu kadar siyahlık birbirini yutmuş doğal olarak..Zıt renkleri daha çok ön plana çıkaran işlemler,misal bantları gövde rengine boyatmak daha sıkı gösterirdi aracı..
__________________ Skyline GT-R |
| | |
| | #3 |
| Senior Member |
bence jantlar arabaya gitmemiş yada benim gözüm alışmış kalın kollu jantlarına.
|
| | |
| | #4 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
|
kollar ince olduğundan arkası çok sırıtmış hava kanallı büyük diskler olsa daha güzel durabilirdi araçta
|
| | |
| | #5 |
| '95 |
Kastettiğim buydu..Ama bu arabanın stock haline bu jant gitmez..
__________________ Skyline GT-R |
| | |
| | #6 |
| Senior Member |
tabiki bu jantı bu arabada sürekli kullanıcak olsam kesinlikle vso nun koyduğu fotoraftaki hale getirmeye çalışırdım ama dediğim gibi en fazla 1 ay durucak bu jantlar arabanın üstünde daha sonra tekrar aile arabası görünümüne cms jantlarla kalın yanaklı lastiklerle kavuşucak genede yorumlar için teşekkürler.
|
| | |
| | #7 |
| megane sedan power Kayıt Tarihi: 05-08-2005 Yaş: 23
|
araba nie silik kalsin kardesim ezik mi bizm araba bna sat sen bu jantlari...
|
| | |
| | #8 |
| Senior Member |
izo makinayı getiriyorum haftaiçi fotoraflarız amcaçocuklarını |
| | |
| | #9 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 28-03-2008
|
bence jantlar arabaya gitmemiş
|
| | |
| | #10 |
| Senior Member |
bu konuda hepimiz hem fikiriz de vso gibi yol göstersek dahada faydalı olmazmı zaten 20 gün daha üstündeler arabanın maksat başkalarına yol göstermek |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|