"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| By_KoCaMeN |
Uzun bir aradan sonra modifiyem ailesine slmlar vatanı görevimi yapmak üzere askerdeydim şuan izindeyim bitmesine bişey kalmadı 6 ayım var elimizde bulunan mezcut megane 2 hacback aracımızı modifiye etmeyi düşünüyorum arac 2007 model 1.5 dci full renk metalik gri aracta yapmak istediğim modifiyeler -jant/lastik (17 inc/ince yanak lastik) -full body kit (ön arka tampon,yan marbiyeller,spoiler,yan çıtaların iptali) -son susturucu (tri oval magnex yada sebring universal ) -angel aye far stop (siyah zeminli far siyah zeminli stop) -lombo doors -orta yollu bir müzik sistemi (2 takım mid,30 cm bas,4 kanal amfi,2 kanal amfi,mp3 calar teyb) -yay amortisör (koni,kw amortisör/eiback 35 cm yay) -arac altı 7 modlu neon sistemi -far ve sislere cakar -6000k xeon far -hks blow-valf -hks turbo timer Bu yazdıklarıma subat 2009 tarihinde yapmaya baslıcam 12 bin ytl lik butce ayırdım bu işe sizce yeterlimi bunları yapmam için bu butçe bu modifiye listesindeki parcalardan hangi markaları tercih etsem benim icin daha iyi olur bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden iyi yorumlar |
| | |
| | #2 |
| '95 |
para yeterde..marka fln tavsiye veremicem şimdi.....ben olsam ellemem..az daha koy, sat daha kral bi araba al..
__________________ Skyline GT-R |
| | |
| | #3 |
| ZugoR | Bencede
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #4 |
| By_KoCaMeN |
Satıp yeni araba almayı düşünmedim deyil ama ben arabamı seviyorum standart halinden başka bir noktaya taşımak istiyorum onun için bu uğraş benim içinde iyi olcak askerlik stresini bir şekilde atıcam askerlik görevini doğuda yapmaktayım benim için zor geçen bir dönem hakkari bölgesinde askerim 6 ayım var daha....
|
| | |
| | #5 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
aman dostum...12 ayırdım dıyorsun gercekten yazık.zevkıne bısey dıyemem elbet ama ımkanın varsa rs al..sırf oturus pozısyonuyla etkılenırsın.yanında gelen perfodan bahsetmıyorum bıle... yınede yapacagım dersen. lambodoor-neon-cakar gereksız derım... madem paran var jant oz"ultraleggera. bodykıt carzone muzık sıstemı kıcker/audıobahn hks lerı yazmıssın zaten son susturucu hks
__________________ |
| | |
| | #6 |
| '95 |
Lambo kapılar,neon,çakar bencede gereksiz. Güzelim dizeli de fazla ellemeye gerek yok bence HKSlerle fln.
__________________ Skyline GT-R |
| | |
| | #7 |
| magnanimous Kayıt Tarihi: 25-03-2005 Yaş: 23
|
aracın 25bin ytl eder 12 bin ytl koyarsan megane rs alırsın ön tamponu faz2 yaparsın al yürü...
|
| | |
| | #8 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Yaş: 23
|
dizel arabaya egzos takmana gerek yok arkadasım saten kafa alsan gusel bı tane blow off takcakmıssın saten ön tamponunu da rs tamponu yaparsın ama yazdıgın seyler aşırı
|
| | |
| | #9 |
| ***Shelby*** Kayıt Tarihi: 04-03-2007 Şehir: ÇANAKKALE/GBOLU Yaş: 20 Otomobil: CLİOSPORT
|
ya arabayı indir jant çak siyah cam tamponu değiştir rs yap arka farlarıda değiştirisin ii bi görüntü oluşur
|
| | |
| | #10 |
| Guest
|
bizde bugun sorduk 17'' janttan sonra arac baya yukseldı 3,5 mm yay takacaktık arac fazla alcalmaz hatta aynı durur dediler tabı arac HB ise sedanlarda birazda olsa dusuyormus 5mm yay almanı tavsıye ederim
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|