"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
mersoda benım kafadan muhendıslrle çalışıyo demekki heuhe |
| | |
| | #12 |
| mutluluklar komada... |
firen içinde benim bi projem var ![]() mesela bisiklet kullanırken belli hızda firene bastıgımda 5 metrede duruyorum. ama aynı hızda sert bi firenle arkasını kaldırdıgımda 1. mtr de duruyorum.(sokakta bisiklet yarışlarından ögrendim ) böyle arkasını kaldıran araba olsa süper durur bence |
| | |
| | #13 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
2001 kasa 406 ların spor donanımlı olanlarında da vardı sanırım benzer bı sıstem. bızde vardı ordan hatırlıyorum. vırajlara gırınce dıstaki iki tekerde amortısorler yukselerek aracı dengeye alıyordu. ama bu sizin bahsettiginiz sekilde mi yoksa baska bı sıstemmıydı bılemıyorum. o zamanlar pek ılgılenmemıstım o aracla.
|
| | |
| | #14 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-03-2007
|
Arkadaş sürekli %50-%50 ağırlık dağılımını istiyor galiba.
|
| | |
| | #16 |
| otomotiv mühendisi adayı |
ağırlık kaydırmak için arabada exta bi ağırlığın olması gerekir. bu da istenecek en son şey. bose süspansiyon sistemleri war, aktif süspansiyonlar.max konfor max yol tutuş. ha dediğin sistemdeki şeyi karşılayan özelliğine gelirsek, wirajda arabanın ters tarafa yatmasını bile sağlıyor.
__________________ |
| | |
| | #17 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-03-2007
|
Cadillac'ta var böyle bir sistem Magnetic Ride diye.
|
| | |
| | #18 |
| freedomm22 |
max. yol tutuş için ekstra ağırlığa gerek yok sadece iyi bir mekanikle, elektrohidrolik veya elektropnömatik sistem yeter ![]() yıllar önce citröende de vardı bu sistem hatırlarsanız ilklerindendi hatta... arabayı takla attırana araba hediye ediyorlardı |
| | |
| | #19 | |
| Salt Free BeKiR | Alıntı:
bisiklette aks yok tabi ama süper yorum
__________________ Önemli olan limitleri zorlamak... | |
| | |
| | #20 |
| Salt Free BeKiR |
bide eskiden bi geyik wardı bazı arabalar için esniyo diyolardı viraja girince hafiften '') ('' gibi olabiliyormuymuş flan filan :S
__________________ Önemli olan limitleri zorlamak... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|