"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 | |
| gereksiz üye:) | Re: Kule gergisi Alıntı:
| |
| | |
| | #22 |
| enjoy | Re: Kule gergisi
yanlış bir iş her kes kendi yapardı iki kaynak yapmaktan acizmiyiz
|
| | |
| | #23 |
| Cem the NAFTALIN SLAYER Kayıt Tarihi: 21-10-2004 Yaş: 38
| Re: Kule gergisi
Oraya atacagin kaynak gazalti olmali ve ciddi dolgu kaynak yapmak lazim oyle kolay is degil o kaynagi yapmak
|
| | |
| | #24 |
| gereksiz üye:) | Re: Kule gergisi ![]() ![]() Bunun gibi yaptırcam. Başka bi çarem yoq sırf yay ile olmaz jantlar maks 16 olur gerisi yavaşlatır **örtisörde yoq aracım için ne yapayım..Eminim el yapımı olan tek benimki olmayacak... |
| | |
| | #25 |
| Kuduruk Araba Terbiyecisi Kayıt Tarihi: 31-10-2004 Yaş: 27
Allah akıl fikir versin...
|
| | |
| | #26 | |
| gereksiz üye:) | Re: Kule gergisi Alıntı:
![]() Denemekten zarar çıkamaz çok paramda gitmez zaten | |
| | |
| | #27 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 24-05-2004 Yaş: 27
bencede en azından bi dene
|
| | |
| | #28 |
| Kuduruk Araba Terbiyecisi Kayıt Tarihi: 31-10-2004 Yaş: 27
bunu daha önce de yazdım..Bir arkadaşım 99 yılıydı yanlış hatırlamıyorsam 99 model Astra aldı..Jant falan taktı her neyse arabayı alçaltmak istiyor gitti yayları kestirdi..Neyse biraz böyle kullandı dedi ki hiç bir sorun yok gayet de güzel oldu bi de yay kestirilmez derler dedi..Her neyse bu olayı abartıp yayları çıkarttı!!! Daha sonra çevre yolunda giderken arkadan bi tane araba çarptı araba seke seke karşı şerite geçti ve pert oldu..Bu çok uç bir örnekti.. Otomobil'i biz her ne kadar 4 lastik 1 motordan ibaret olarak görsekte pek çok noktasında ince mühendislik hesapları yatar..Senin yapabileceğin bir müdahale de özellikle bu şekilde hiç istemediğin sonuçlara neden olabilir..Denemekten zarar gelmez mantığı çok çok yanlış bence..Hiç bulaşma derim uyarımı yaparım..Araba senin,can senin,para senin yine de senin bileceğin iş tabi.. |
| | |
| | #29 |
| gereksiz üye:) | Re: Kule gergisi
Bende gördüm yapanları bi yararı vardır diye denemek istedim ön tarafta sarı arabanın sahibi hople yaptırmış arka takıma kadar yapmış.16-17 inç jant takıcam bu sefer 1 sn yavaşlıcam yaylarım var taktırcam ama yeterli olmayacak benim o zaman profesyonel biyerden yardım almam lazım |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|