"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| gereksiz üye:) | Re: Kule gergisi
Aracımda o iki delik var benim delidrmeme gerek yok...
|
| | |
| | #12 |
| Cem the NAFTALIN SLAYER Kayıt Tarihi: 21-10-2004 Yaş: 38
| Re: Kule gergisi
Dedigim gibi resimden gordugum kadari ile anlattim demek ki yanlis gormusum (ihtiyarlik iste idare edin goz gormuyor kulak duymuyor el tutmuyor)
|
| | |
| | #13 | |
| gereksiz üye:) | Re: Kule gergisi Alıntı:
| |
| | |
| | #14 |
| Dynamometer | Re: Kule gergisi
Kule gergısı adı ustunde amortısor kulelerını capraz kuvvetlere karsı gererek gergın tutar. Yaptırılmaz dıe bısey yok ama uretılmıs gergılere bakarsanız bellı bı acısı war hepsının duz dııl resımlerdekı gıbı ayrıca resımlerde kırmızı olanda mafsal yok yanı eksenel oynamayada engel teskıl edıo ve zararlı ama dıerınde mafsal war kulelerın eksenel hareketıne serbestlık kazandırmıs.. s40euro'nun koydugu resımdekı gergı ıse basıt bı gergı deıl sanırım gordugum kadarıyla uzerınde hıdrolık germe mekanızması warkı darbeye gore germe yapabılıo(resımden gorebıldıgım.)
__________________ Vtec(Variable Valve Timing And Lift Electronic Control) Play Hard... |
| | |
| | #15 | |
| Cem the NAFTALIN SLAYER Kayıt Tarihi: 21-10-2004 Yaş: 38
| Re: Kule gergisi Alıntı:
Sadece bu resmi bulabildim orda gorulen parcalar aslinda Ohlins marka Volvo ile beraber ozel uretilmis ayarli suspansiyon sisteminin ayar vanalari ve hidrolik deposu.Tek olarak gergi resmi bulamadim bunu koydum. Oglen vaktim olursa benim arabanin uzerinden ceker daha duzgun bir resim atarim. | |
| | |
| | #16 |
| Dynamometer | Re: Kule gergisi
Ben bi iki tane resim ekliyim yardımcı olmaya calısıyım yapılması zor bısey deıl ama duz olmamalı.. ![]()
__________________ Vtec(Variable Valve Timing And Lift Electronic Control) Play Hard... Mesajı son düzenleyen -sc0rge- : 28-04-2006 - 13:59 |
| | |
| | #17 |
| Drifter Member =) | Re: Kule gergisi ![]() Benim araçtaki gergi.. 147 için olanda görüldüğü gibi bir sıkma yeri mevcut..ama bazılarından olmuyor mesela 156 için yok öle bi sıkma durumu.. kısaca araçtan araca değişiyor.. OMP nin sayfasından bi marka için olan gergilerin fotolarını bak her modelinki çok farklı kimi bnmki gibi dümdüz..kimi sol kuleden öne doğru bi kavis yapıo kimi sağdan yapıyor kimi içeri doğru yapıyor.. mesela 156 için olanı yukarı doğrı ince 2 ayrı ayakla çıkıyor.. yani elbet bi farkları vardır bence..ve sonuçta bunları yapanlarda hesaplayanlarda mühendisler kafaya göre boyu ayarlanıp yapıldığını sanmıyorum.. aman diyelim.
__________________ Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene! Arkada Kemer Takmaktan Kim Ölmüş... ; ) |
| | |
| | #18 |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON
mert bırak oldugu gibi dursun abi yaa
__________________ ![]() |
| | |
| | #19 |
| gereksiz üye:) | Re: Kule gergisi
Olaya taktım ben sağlam güzel bişeyler yapıcam olmadı söker atarım bi hafta sonu sanayiye uğrayayım |
| | |
| | #20 |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON
abi yapacaksan kalite bisey olsun...demişler zaten konuda arabanın dengesi bozulur diye... bence hiç girme bu işe...baska türlü sagla yol tutuşu...amortisör...17'' jant filan...
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|