"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| gereksiz üye:) | Kule gergisi
Aracıma kule gergisi yapmak istiyorum çünkü böyle bi parça satılmıyor aracıma göre.Bunu kalın demir çubuklarla yapabilirmiyim bide nasıl olucak bana tam olarak nasıl yaptırcağımı nasıl olması gerektiğini anlatırmısınız?(resim koyarsanız sevinirim)
|
| | |
| | #2 |
| gereksiz üye:) | Re: Kule gergisi
Güncel hiç bilen yoq mu? |
| | |
| | #4 |
| gereksiz üye:) | Re: Kule gergisi
Güncel ebay da bişey bulamadım benim gördüklerimde kendileri özel yapmış galiba
|
| | |
| | #5 |
| Cem the NAFTALIN SLAYER Kayıt Tarihi: 21-10-2004 Yaş: 38
| Re: Kule gergisi
Kule gergisini direk siyah kalorifer borusundan yapabilirsin ama ise yara mi o ayri bir konu. ![]() Kesinlikle kafana gore bir sey yapma iyi bir is yapayim derken cok kotu sonuclar cikabilir ortaya.. |
| | |
| | #6 |
| sadece üye Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: ank Yaş: 22 Otomobil: ...
bencede kafana göre yapma bu işi arabanın dengesi fln bozulur, orj yapılmışını bulamıyosan hiç girme |
| | |
| | #7 |
| gereksiz üye:) | Re: Kule gergisi ![]() ![]() ![]() Böyle şeyler yapmışlar bende ordan gördüm bide iki tarafında açısı aynı değil mi? |
| | |
| | #8 |
| Since 2001 Kayıt Tarihi: 09-07-2004
Sarı arac ta güzel işçilik yapmışlar fakat fikrimce kırmızı araçtaki kule gergisi güvenilir olmayabilir. Kırmızı da direk kaynak yapmışlar çünkü |
| | |
| | #9 |
| Kuduruk Araba Terbiyecisi Kayıt Tarihi: 31-10-2004 Yaş: 27
yaw birader öyle demir çubuktan yaptım oldu olur mu bu işler hiç bari sen yapma.. Ayrıca azcık arazi şartlarında tek lastiğin hava da kalmasın sonra |
| | |
| | #10 |
| Cem the NAFTALIN SLAYER Kayıt Tarihi: 21-10-2004 Yaş: 38
Eger gorduklerim beni yaniltmiyorsa bu iki gergide yarar yerine zarar getirir. Kule gergisini ozelligi iki kuleyi birbirine daha saglam tutturmasidir. Fakat resimnlerde gordugum kadari ile amortisor direk bagli ve gergi icin kulelere delik acilmis (bir ara bak senin arabaya orda delik varmi yokmu diye) Bu islemde aslinda grift bir yapiya sahip olmasi gereken kulede bir miktar zayiflama meydana getirir. Araya gergi konudugunda da hert sert viraj alisinda gerginin hareketinden doyali o delikler bir miktar daha genisler.Bu sefer gergi ki adi uzerinde gerili olmasi lazim gevseme yapar. Resimlerden gorduklerim bunlar. Asagidaki resimde fazla net gozukmesede gergi amortisor tablalarini tutan civatalara bagli.Bu da daha fazla tutunma saglar ve saglamlik olarak ta cok daha iyidir. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|