"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 18-09-2008 Şehir: İSTANBUL Otomobil: ALFA 145
| Kaliteli modifiye
Arkadaşlar ben türkiyedeki modifiye anlayışına uzak olduğumu düşünüyorum. bizde modifiye deyince akla ilk gelen bi KANAT, bi MARŞBİYEL, çeşitli renklerdeki ışıklar blaa blaa blaa........... bizim aramızda bile hala OMP ve SPARCO nedir bilmeyen insanlar var. sadade gelmem gerekirse arabamın dışında çok az (çizgisini bozmayacak şekilde) oynama yaptım içini ise komple değiştirdim... 2 Sparco Koltuk(katlanabilir)--------------600YTL 1 Sparco Paspas----------------------------100YTL 1 Sparco Pedal seti-------------------------70YTL 1 Sparco El fren tutacağı-------------------65YTL 1 Sparco Yarış Dreksiyonu-----------------170YTL 1 Sparco Vites Topuzu----------------------90YTL Evet arabamın içine 1ooo YTL harcadım ama her oturan kesin 3-4 bin YTL harcamışsındır diyo ve inanın çok kalite bi havası oldu beee ![]() ![]() |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
resımde ekleyebilirmisin dostum bizde bi görelim
|
| | |
| | #3 |
| Cabin Crew Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Saitama / Japan Otomobil: Clio Sport | VDA 99
|
resimde alsak iyi olurdu hani
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
|
onu resimleri görünce değerlendiririz.eşşek yüküyle para harcayıp apaçinin kralı olanları da gördük.
|
| | |
| | #5 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008
|
para verip kuru kafa olan kafalık bile takılıyor yani mühim olan para değil
__________________ Hayata pause ... |
| | |
| | #6 |
|
arabamın içini çekerim ama koltuğumu webden görmüştüm ve beğenmiştim resmi burda...
|
| | |
| | #7 |
|
canım arkadaşım gangbang bende para harcadığımı değil harcamadığımı iddia ediyorum.., para verim naylon nikel paspas koyanlarıda biliyoruz biz.. |
| | |
| | #8 |
| megane sedan power Kayıt Tarihi: 05-08-2005 Yaş: 23
|
way be modifiye anlayışım deişti bi anda ![]() ben mesela turbo olarak 300ytl lık turbo kullanıoyorum oysakı 1400 dolarlık garett kullanmam gerekirdi.... |
| | |
| | #9 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
benım anladığım arkadaş 1000 YTL ye 3 Bin YTL lik övgü almış ki sevincini bizimle paylaşması güzel birşey ama kacırdıgın bir nokta var Burda "modifiye deyince akla ilk gelen bi KANAT, bi MARŞBİYEL, çeşitli renklerdeki ışıklar blaa blaa blaa..........." olmuyor forumun geçmişini takip ettiysen bilirsin Dışardakiler diye tabir ettiğiniz/ettiğimiz gençlerin yaptıkları bizi pek alakadar etmiyor Forumda en cok ilgi ve beğeni toplayan konular Teknik anlamda modifiyelerdir. Geri kalan modifiye anlayışı kişinin kendi özel beğenileri olduğu için onları modifiye dışı kategorize etmek yerine uyum ve kalite sağlandığı sürece beğeni toplamaktadır. siz koltuk alırsınız ben jant yay lastik bu sizin daha prof olduğunuzu göstermez herkese iyi forumlar |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|