"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-10-2006 Yaş: 33
| bunun şıklıkla ilgisini anlayamadım.
__________________ RICA Tuning |
| | |
| | #22 |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı
|
foruma söylemişsiniz çok mu yerinde olmuş ?
__________________ Close your eyes.. Let me kiss you.. |
| | |
| | #23 |
| pardon foruma ne söylemişim? söylediğim bence gayet yerinde ve isabetli. modifiye uygulamalarının maliyetleri ve bunlardan elde edilen güç kazançları ile ilgili hayal kurmak tabi ki serbest ve forumda bolca da örneğini gördük bunun. güç kazanmanın kolay ve de ucuza halledilebileceği gibi bir genel kanı var pek çok kişide.
__________________ RICA Tuning |
| | |
| | #24 |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı
|
"bu forumda herşey oluyor" lafı foruma yönelik bir eleştiri değil mi yani ?
__________________ Close your eyes.. Let me kiss you.. |
| | |
| | #25 |
| evet işte ben de onu diyorum. bu bir eleştiri. ve "forum" derken içindeki bu tür muhabbetleri kastediyorum. her türlü hayal ve sanal muhabbet oluyor. ama bunu söylemenin şıklıkla ne ilgisi var onu anlamadım. birine hakaret mi etmişiz?
__________________ RICA Tuning Mesajı son düzenleyen SVT5 : 14-08-2008 - 10:44 |
| | |
| | #26 |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
|
Serdar ın anlatmak istediği,filitre takıp son susturucuyuda zift kaplı sanayi tipi son susturucuyla değişip aracım uçuyor diyen arkadaşlarında bu forumda zaman zaman gözüktüğü ve bunun gibi benzetmelerinde işten az buçuk bile anlayanlar tarafından tebessümle karşılandığı...E buda bence eleştirilen için en güzel biçimdir...
__________________ Kingdom of drift |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| headers |
| Konu Seçenekleri | |
|
|