"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 | |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 Şehir: . Otomobil: .
| Alıntı:
Headers'da güç alırsın hazır parça yok önüne gelende yapamaz bu işi hiç girme sen bu işlere.
__________________ | |
| | |
| | #12 |
| ViRtUeEeE |
peki bu headers mesela 1.4i bi araçta ortalama ne gibi bi performans verir
__________________ White Cars Team |
| | |
| | #13 | |
| Miyendis | Alıntı:
| |
| | |
| | #14 |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı
|
Eski sistemine baglı. Yani kazanc oranı hacme oranlı değil. Manifolda göre değişir. Küçük hacimlerde "Motor rahatladı, üst devirler acaip canlandı, gidişi değişti abi arabanın" tarzında kazanclar söz konusu
__________________ Close your eyes.. Let me kiss you.. Mesajı son düzenleyen CrKN : 29-07-2008 - 19:45 |
| | |
| | #15 | |
| BNG & VTEC | Alıntı:
uğurun dedııgı gıbı bende baya bı fark etmıstı ama sadece headers deıl komple 51lık egzos ve fıltre kıtı vardı. 4 2 1 heades komple 51lık egzos la ss 1.4 civicte 10hp vermıs.kendı sıtesınde yazıor bu orjınal halıyle ![]() buda yazdıgım sıstemden sonra
__________________ | |
| | |
| | #16 |
| ViRtUeEeE |
06 fiesta 1.4 i 16v 80hp
__________________ White Cars Team |
| | |
| | #17 |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
|
performans artısı orjınal manıfoldun yapısının kötu olmasıyla ılgılı daha çok ![]() benım v6 orjınal manıfold yapısı çok kötu, onun ıcın custom manıfold ciddi getırı sağlıyor.. k20 b16lardada öledır herhalde.. aftermarketcılere daha cok para kazandırmak ıcın öle yapmışlardır ![]()
__________________ |
| | |
| | #18 |
| GkaN Kayıt Tarihi: 16-07-2007 Şehir: Antalya Yaş: 21 Otomobil: 124 serçe
|
valla arkadaşlar headers süper ama türkiyede gitmiyo bende 93 model serçe var headers uyglaması yaptırdım komple eksoz değişti kalın boru son susturucu ilk susutrucu iptal ettirdim performance hava filteresi uyguladım filtrenin hava alabilmesi için kaput havalandırma yaptırdım manyak bir ses veriyordu milletin yanından son gaz geçerken kulakları kapıtıyorlardı ama polis sağolsun ruhsatı aldı ve yaptırdığım herşey boşa gitti o yüzden tavsiye etmem yapacak arkadaşlarda kesnin ağzını açsın içten vanalı headers taktırsın
|
| | |
| | #19 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-10-2006 Yaş: 33
| Alıntı:
__________________ RICA Tuning | |
| | |
| | #20 | |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı
| Alıntı:
__________________ Close your eyes.. Let me kiss you.. | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| headers |
| Konu Seçenekleri | |
|
|