"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| bide a5 im olsa | hadi imprezaya bişiler yapalım...
bilenler vardır bertone mi impreza mı diye bi konu açmıştım... kararım impreza dır...(2.0 awd) gerçi önümde 3-5 aylık süre var fakat şimdiden ciddi ciddi neler yapabileceğim konusunda fikir almak istiyorum zamanla tek olcak bi araba yapmak istiyorum turbo yu takıp bırakmıyacağım ![]() fikirlerinizi dört gözle bekliyorum... çuffffffffffffffff Mesajı son düzenleyen biehliyetimolsa : 04-09-2008 - 14:40 Sebep: çufffffffffff |
| | |
| | #2 |
| 41779 Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: ist Yaş: 25 Otomobil: go-baby-go
|
2.0 R mı, WRX mi planlanan arac turbo takmak demişssin de? önce arabaya alış ondan sonra yapılcak milyon tane iş var imkan oldugu surece... alış derken, hani harbi harbi alış. ilk arabam WRX olsa muhtemelen bugunleri goremezdim. yani kısaca, sakin sakin... : )
__________________ |
| | |
| | #3 |
| bide a5 im olsa |
zaten alışmak için 2.0 r ya |
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-10-2006 Yaş: 33
|
hah, işte ona standart haliyle alıştıktan hemen sonra onu satıp bir WRX alırsın bence en iyisi bu olur.
__________________ RICA Tuning |
| | |
| | #5 |
| freedomm22 |
bencede onu sat wrx veya sti al... çoğu şeyin hazır olacak... |
| | |
| | #6 |
| LOSER Kayıt Tarihi: 29-01-2008
|
alıcaksın wrx yada sti yi takıcan turboya blow-off u çuflaya çuflaya dolaşcaksın
|
| | |
| | #7 |
| Name : Erhan |
bencede direk turboya girmek yanlış olur. 2.0R da gayet seri hızlı bir araç. ilk araç için gayet tatmin edici bence.
|
| | |
| | #8 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 01-02-2007
|
daha köprünün altından cok sular akar =)
|
| | |
| | #9 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
|
Hele araba olsunda gerisi gelir Uğur'cum. Bende İmpreza GT alır birşeyler yaparım derdim de avuçlarım aşındı yalamaktan.(sözüm meclisten dışarı) Ha aldım ha alacağım dediğin anlarda bile dünya işleri belli olmaz.
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| | #10 |
| jdm Kayıt Tarihi: 08-07-2006 Yaş: 29
|
kesinlikle 2.0R alip turbo yapicam falan diye ugrasma astari yuzunu gecer. eger yapacak bir araba istiyorsan subaru markasinda mutlaka turbo modellerden birini tercih etmeni tavsiye ederim.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|