"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Team Lada |
beyler böyle konuşmaya birbirimizi kırmaya hiç gerek yok kimse kimseye saygısızlık babında kelimeler sarfetmesin çok ayıp hepimiz belli olgunlukların içerisindeyiz....
|
| | |
| | #22 |
| ultrAslan Member Kayıt Tarihi: 14-08-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: yok
|
Colt czt de düşünebilirsin.Ufak tefek bişey ama basmayınca çok ekonomik olduğu söyleniyo |
| | |
| | #23 |
| Farkımız Olmalı ! |
sat dolmuşla git en temizi ![]() ![]() şaka bir yana tdi focuslar olabilir bence golf'u satıp alabilecegin.fiat'ın arabalarına da bak derim bi bi de tdi fusionlarla fiestalarada bak
__________________ ![]() 135 Hp Desem ![]() |
| | |
| | #24 |
| Chip ve cihazlar bizde! |
Merhaba arkadaslar ve ezgieren, ben almanyadan katiliyorum ve chiptuning sirketim var. Ben simdiye kadar bir kac tane 1.6FSI remap ettim ve benim müsterilerim gayet memnun kaldilar. Tabikki dizel veya benzin turbo araclari gibi bir beygir artisi olmayacak. Ögrenci arkadasimiz "ezgieren'e" bukadarini teklif edebilirim. Aracin yazilimini bana gönder. Senin arac icin bir remap hazirlayabilirim. Ignition remap ediliyor Lambda remap ediliyor.... Ayrica max. RPM 6500 remap edip 6700' yükseltebilirim. Bunun karsiligina Türkiyeye gelirsem, bana bir cay ismarlarsin insallah ;-) Selamlarla Erhan Mesajı son düzenleyen eeprom : 19-08-2008 - 23:14 |
| | |
| | #25 | |
| onuratör | Alıntı:
__________________ 1.3 RUSTY | |
| | |
| | #26 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
| Alıntı:
| |
| | |
| | #27 |
| Farkımız Olmalı ! |
banada yap sana çay degil çay ocagını 1gun kapatayım
__________________ ![]() 135 Hp Desem ![]() |
| | |
| | #28 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
|
Golf Plus'ı satıp Czt almanı tavsiye ederim.Golf'ü sattığın para ile alacağın Czt arasında kalan paraylada Czt'yi 200+hp'lere çıkartabilirsin üstelik
__________________ |
| | |
| | #29 |
| Chip ve cihazlar bizde! |
Sagol, ama çay ocagını neyapayim.. Cay'kolik olurum ya 200hp problem degil... Benim Golf4 130hp remap ettim ve 200hp'le yürüyor |
| | |
| | #30 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 21-10-2005
|
abi sen bombaymışsın ne diyim yalnız odediğin şeyi nasıl yollucam ben bu konularda cahil bi adamım |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|