"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| No MaXaS.!! | GOLF 5 yay yardım??
arkadaşlar kısmetse pazartesi günü 17" jant takıyorum arabaya. ama yay konusunda hala bi karara varamadım. sizce 3,5 cm mi yoksa 5 cm mi?? hangisi daha güzel ve sağlıklı durur. bide resim felan ekleyebilcekler varsa çok güzel olur. şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için |
| | |
| | #2 |
| Aktif Üye | Re: GOLF 5 yay yardım??
bence 5 cm daha hoş durur.ama zevfk senin.....
__________________ گẽήί گẽήℓε Ўαگαмακ √αяκεή گεήگįz hαگяεŧįήℓε Ўαگαмακ zoяuмα GįdįЎoя...!!!: |
| | |
| | #3 |
| bansIz... Kayıt Tarihi: 06-06-2004
| Re: GOLF 5 yay yardım??
5cm. de 17 jant daha iyi durur.
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Burdurlu Osman Usta...:D | Re: GOLF 5 yay yardım??
5 cm daha ii olur
|
| | |
| | #5 |
| MdfyM Team | Re: GOLF 5 yay yardım??
Konu Modifiye kısmına taşınmıştır. Bu arada bana göre 5 cm daha güzel, 3 cm daha sağlıklı durur
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #6 |
| Fabia Kayıt Tarihi: 03-03-2006
VW grubu araçları neredeyse hiçbir markanın 35'leri adam gibi düşürmüyor,farkı anca eline şerit metre alıp ölçersen anlarsın ,görünüş olarak standart gibi duruyor kesinlikle.50'ler bu konuda daha başarılı hiç olmazsa biraz daha yaylı olduğunu belli ediyor.Eibach alırsan hem konforun fazla kaçmaz hemde arabayı fazla hırpalamaz,adamlar bu konuda aşmışlar artık.VW'nin amortisörleri genelde sağlamdır dikkat edersende kolay kolay patlamıyorlar.Yalnız jantların 17 olacak dikkat et sürtme yapmasın,yoksa el mecbur 35 takacaksın veya 50'e uygun bir şeyler ayarlayacaksın.
|
| | |
| | #7 |
| .. Kayıt Tarihi: 17-12-2004 Yaş: 26
17 takınca bi fotosunu ekle arabanın o zaman daha sağlıklı karar veririz |
| | |
| | #8 |
| No MaXaS.!! | Re: GOLF 5 yay yardım??
walla karar verdim 5 cm lik takıcam. sürtceğini zannetmiyorum. jantı daha almadım ama ne alacağım belli. siyah jantlar arabada siyah güzel durur heralde. kısmetse 3 senelik modifiye hayalim pazartesi gerçekleşiyor. inşallah güzel olur bana şans dileyin |
| | |
| | #9 |
| AOVGFG Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider
başka bi konuda da yazdım. 3 cm yay gayet güzel olur. Eğer 5 cm (sportline) takarsan o da güzel olur tabi, ama orjinal amortisörlere gereğinden fazla yük binecektir. Tan Abi özetlemiş aslnda, 5 cm daha estetik görünür ama amortisörleri değiştirmeyeceksen 3 cm daha sağlıklı olur.
|
| | |
| | #10 |
| bAn mı???o da neKi... Kayıt Tarihi: 18-03-2005 Yaş: 28
walla 3 de 5 de güzel duracaktırr...şimdiden hayırlı olsunn...
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|