"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 04-09-2008 Şehir: Çorlu Otomobil: CoNNeCT 75PS
| Ford connect Yardm
Arkadaşlar Yenı ford Connect aldım 75 ps olanlarından ilk aldıgımda guzel kaçıodu yanı giderken 2 ye çaktımmı guzel pati cekiyodu ama araba şuanda 2le çekmemeye başladı bunun sebebi ne olabilir sizce?
|
| | |
| | #2 |
| SARMAN |
hehe ![]() tek derdin o olsun ya ![]() bizimki 100bini devirdi çekişte bir problem yaşamadık şimdiye kadar teknik sorunlar dışında -çekiyorda sen hissedemiyor olabilirsin -sanmam ama baskı bitiyor olabilir(alalı baya olmussa büyük ihtimalle baskıdan) -sen debriyaj gaz olayını ayarlayamıyor olabilirsin -boşver öyle kalsın çok gereksiz ve zararlı bişey zaten -gidişindede düşme olduğunu farkediyorsan servise baktır derim turbo hortumunda soru çıkabiliyor connectlede sık sık
__________________ |
| | |
| | #3 |
|
Yok gidişte problem yokda işte 2 ye çaktıgımda caykırtı sesi istiyorum yaklaşık 1.5 aydır caykırtı yapamıorum Aslında kafamdan geçio bişelre motorunda ufak tefek bişeler yaptırsammı |
| | |
| | #4 |
|
ayrıca bıde 2'ye geçtıgımde debrajı salarken arabadan tuaf bı ses gelıo ses derken sankı arabanın debrajı bıtmış gibi bi acaıp durum söz konusu çözemedım daha |
| | |
| | #5 |
| SARMAN |
tüm connectlerin şanzuman ile debriyaj bağlantısının oralardan''çink'' diye bir metal sesi gelir vites geçişlerinde vites kavrama anında felan onu diyorsan sorun teşkil etmez ama debriyaj bitince nasıl bir ses gelir orasını anlayamadım
__________________ |
| | |
| | #6 |
| freedomm22 |
walla kardeş sen bu cayırtı işine iyi kaptırmışsın ![]() ama böle devam edersen alırsın eline şanzumanı ![]() hazır bak arabada istemiyoo (artık mesaj veriyo sana ) bence bu sevdadan vzgeç, yoksa büyük sorunlar açabilir sana...-bu arada büyük ihtimal baskı balatasını yemişsindir ve debriyajı ani bıraktığında kavramayı tam yapamayıp sıyırıyordur... -durur halde el frenini çek ve 1e takıp gitmeye çalış eğer araba bayılmayıp (istop eder gibi), motor devirleniyor gibi yaparsa (yani motor yığılıp kalmazsa) baskı balatanın arasına biraz para sıkışmıştır serviste itinayla çıkartırlar ![]() ![]() |
| | |
| | #7 |
| ZugoR |
Boşver çekmeyi versin 2 de 1 de zor çekenler var
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #8 |
| SARMAN |
dediğim gibi eğer performanstan hiç düşmemişse pati çekmemesi mükemmel birşey bütün millet çekmesin diye uğraşır
__________________ |
| | |
| | #9 | |
| Member Kayıt Tarihi: 01-11-2005
| Alıntı:
| |
| | |
| | #10 |
|
dedınız gıbı Bu sevdadan vazgeçicem |
| | |