Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Modifiye

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 29-08-2005, 01:56   #1
Junior Member

focus II modifiye

ya kimse yeni focus un modifiye yapilmisini fln gordu mu? fotosu fln olan var mi kimse??

ayrica bende de 2005 focus ghia var hatchback.... bu alete guzel bi spoiler ayarlamayi dusunuyorum, uyduruk plastikten bisi var orjinalinde cok kotu duruyor. nerden bulurum tanidiginiz bildiginiz kaliteli guzel bisi bulabilecegim nereler var istanbulda?

Koray

ktothek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-08-2005, 02:29   #2
donnie_darko
Guest

Re: focus II modifiye

koray ben de yeni focus aliyorum!! ama henuz gelmedi. eylul sonu insallah. 5K HB. ama ben en çok xenon far istiyorum. umarim çikar!! orjinal mercekli xenon. bi de belki yine orjinal sideskirtler falan.

Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-08-2005, 11:06   #3
Junior Member

bendeki tekno paket, halojen farlar var, xenon yerine olabilir yani oldukca da guzel duruyor...
sideskirt bilmiyorum yakisir mi, guzel bisiler bulabilirsen tabii ama biras da arabanin rengine bagli bence..

Eski 29-08-2005, 16:37   #4
donnie_darko
Guest

benimki trend- otomatik. magnum gri. maalesef teknopaket ghiaya verecek para yoktu pederde. + otomatik manyakligi var bizde. halogen farlara conversian kitle adaptif xenon olur seninkiler. çok lux olmus araban. gule gule kullan. focus rs e bak yeni. onun body kit super. ama ben arabayi ole body kitle bozmam. sana da tavsiye etmem. tekrar gule gule kullan.

Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-08-2005, 17:03   #5
RD 575

XsaraVTS - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Blog Kayıtları: 1
Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

Eski 29-08-2005, 17:09   #6
Junior Member

eyv, sen de gulegule kullan aleti gelince...kazasiz belasiz insallah arabanin muzik sistemi ozellikle super, bilmiyorum trendteki nasi ama ghia tekno daki yani pederdeki bmw530i den bile daha iyi muzik sistemi.....

ya ama bu arabada bi spoiler var iste benm basim onlan dertte, plastikten uyduruk bisi igrenc duruyor. onun yerine adam akilli bisi ayarlamak lasim ama nerden ve nasi bisi?? bulamadm bi turlu internette-sanayide

Eski 29-08-2005, 17:44   #7
donnie_darko
Guest

daha erken. iyice yayginlassin anca o zaman bulunur. biraz bekle kaç hoporlör var seninkinde? zannedersem subwoofer falan da yok? ben ayni sayida die gormustum hoporlor sayisi ama çok dikkatli incelememistim. ama pek tabi ki seninkindeki sony nin kullandigi amfi ile benimki farklidir. ses kalitesi de o yuzden farkedebilir. ben de ghia die çok istedim ama peder razi olmadi!! (

Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-08-2005, 18:28   #8
Junior Member

ehe, sony.nin kullandigi anfiden kaynaklaniyordur muhtemelen, subwoofer fln yok ama 6hoparlorle sanirim, ozellikle DSP modlarini iyi ayarlayinca cok iyi oluyor... ghia ve manuel olmasinin en onemli farki otomatiklerden 15ps daha fazla olmasi ki, annemde ghia ama otomatik var 100ps lik, performans olarak bayaa basarisiz, saten 115pslik olan da 3500 4000 d/d ye kadar hantal, o iyice saf kaliyor.... 160km/h u da gecemiyor alet.. :S

Eski 29-08-2005, 18:33   #9
donnie_darko
Guest

ben de o yuzden zaten powersystems uygulatsam mi diorum ya. baska bi konu açtim zaten. su anki bravom ile eski focusa toz yuttturmustum hem de birkaç defa. ki o duz vitesti. simdi o motorlu bi araca binmek biraz kotu olacak italyandan sonra zor :P

Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-08-2005, 18:41   #10
Junior Member

haklisin bravo sx 105ps bir de manuelse rahat rahat alirsin bence de 120ps ye kadar olanlari. bende bundan once 1.4 70ps siena vardi, cok 1.6lar maymun olmustu:P
ama otomatik arabaya bu tarz seyleri uygulatmak riskli olabilir, cok detay bilmiyorum ama arastir iyice derim.....

Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları