"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Member | eibach yay nerede
netten aradım fakat eibach yay yetkili satıcısı bulamadım evvelden kullanmış olduğum çok kaliteli bir helezon sistemi olarak gördüğüm eibch markası artık Türkiye de satışı yokmu bilgisi olan arkadaşlar??
|
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
| |
| | |
| | #3 |
| Member |
Hayır Murat la görüşüyorum zaten eibach yok voglant adlı kalitesini bilmediğim bir marka var eibach ın özelliği şu yada beni çeken yanı normal düz yolda giderken veya engebeli asafaltta her orjinal yay gibi konforlu ne zamanki viraja giriyorsunuz bir anda sertleşiyor yada açık bir ifade ile yay agresifleşiyor ve sertleşiyor aracın yatmasını engelliyor |
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
|
arabanız ne bu arada ?
|
| | |
| | #5 |
| Member |
2008 yaris yol tutuş berbat iyileştirmem gerek |
| | |
| | #6 |
|
tein yada h&r da kullanabilirsiniz çok aşırı konfor bozmuyo bunlarda vogtland ben z4ümde kullanıyodum ondandan memnundum ama sert birazcık |
| | |
| | #7 |
| Name : Erhan |
Eibach'in italatında distribitor bazı sorunlar yaşamış sanırım Reform tuning diye bir firma biz getiyoruz diye bana bilgi verdi. Bende yeni kasa leon için arıyorum ama 20. sinde gelicekmiş. İsterseniz bir orayla irtibata geçin. Benle ilgilenen arkadaşın irtibat bilgilerini özelden gönderdim.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|