"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #61 |
| yaya forever Kayıt Tarihi: 27-04-2004 Yaş: 22
|
Maşallah hakkaten baştan yapmışsınız kazasız belasız keyifli sürüşler renk çok tatlı olmuş ayrıca
__________________ ![]() Çıldırın! |
| | |
| | #63 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 15-08-2007
|
gönül rahatlıgıyla kullanın artık yazın güzel günlerinde |
| | |
| | #64 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
|
çok güzel oldu güle güle kullan ,iyi günlerde inşallah |
| | |
| | #65 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 |
maşallah çok güzel olmuşşş
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #66 |
| onuratör |
ok uzun emeklerin ve başarıların bir göstergesi bu, şu an olan olmuş bitmiş ama bi iki fikir belirtmek isterim jantlar dz yerine kt1 çok dah şık dururdu resimlerde 1-2 yere kt 1 vardı gördüm o daha şık durmuştu bide arkası çok boş duruyor ince şık bi spoyler ve susturucu olmasada güzel bi uç daha iyi duracağı kanaatindeyim
__________________ 1.3 RUSTY |
| | |
| | #67 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
|
arabaya egsoz yapılıcak ama spoiler hala düşünüyorum taksam mı takmasam mı die bu arada herkese teşekkür ederim elimden geleni yaptım işte daha iyisi elbet yapılır ama ben hevesimi aldıktan sonra binermiyim bu arabaya bilmiyorum |
| | |
| | #68 |
| kırmızının hatrı var... Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra
|
ben hala bu konuyu eski konu zannediyorum özgür tekrardan burdanda maşallah kazasız belasız güzel oldu araç |
| | |
| | #69 |
| Kuyruklu İmpala.. | abi valla orjinal bi bagaj üstü çıta hoş olur..gibi geliyor bana...karar senin tabi...
__________________ E-30 Alırsan Ölürsün Diyolar...1000RR Alırsan Yine Ölürsün Diyolar...E Ben Neye Binicem Şimdi ?? |
| | |
| | #70 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 |
spoiler bozar m3 çıta koy geç
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| cabriolet, e30 |
| Konu Seçenekleri | |
|
|