"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 15-01-2005
| daha kalin yanakli lastik
selam arkadaslar 2006 bmw 520 m spor paket aracimizin lastikler 245 40 r18 inc jantlar var bu jantlara daha kalin yanakli bir lastik ile degistirebilirmiyiz cunku azda olsa yolu hissettiriyor yani bazen rahatsiz da edebiliyor ne onerirsiniz
__________________ OnLy BMW |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
| Re: daha kalin yanakli lastik
Yanak kalınlaşırsa yakıt tüketimi artar ve hızlanma gecikir ama konfor açısından iyi olur....araç havalanacağından yol tutuş biraz zafiyete uğrar.. ![]() ...araştırmacı oldum heyt be lastik araya araya
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| | #3 |
| Japan Fan _ German user | Re: daha kalin yanakli lastik
herkes yanakları inceltmeye çalışır ...sen ise arttırmaya çalışıyosun umitp yol tutuş biraz değişir...yerine 17 jant takıp ..yanakları kalınlaştırabilirsin
__________________ Kurallara aykırı imza boyutu ! |
| | |
| | #4 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
| Re: daha kalin yanakli lastik Alıntı:
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. | |
| | |
| | #5 |
| Yönetim | Re: daha kalin yanakli lastik
255/45/18 yada 235/50/18(bu tam balon) ama davul gibi olur araç bunlarlar tabi yolun takır tukurun hissetmezsin o başka
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Bansızz Üye.. Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 22
245-45-18 de öyle aman aman performans kaybı olmaz..
|
| | |
| | #7 | |
| .. Kayıt Tarihi: 17-12-2004 Yaş: 26
+ yanak ölçüsü sabitken,taban alanınıda genişletebilirsiniz | |
| | |
| | #8 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 15-01-2005
arac 163 hp ye 340 nm tork zaten biraz km yapsin daha arac su an 0 o zaman chip leticez chip lede bu degerler 200-205 hp ye 400-410 nm tork civarlarinda oluyor bu aradaki performans farkini kapatirmi acaba ? birde 45 lastik taksak gercekten cok leylek gibimi duru aracin resimleri otomobilim kisminda var bakip soylerseniz sevinirim ama ben cokta jip gibi durcagini sanmiyorum
__________________ OnLy BMW |
| | |
| | #9 | |
| Bansızz Üye.. Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 22
umitcim nerden çıkarıyorsun bunları.o araba 1 cm yükselir yükselmez anlamazsın bile..40 tan 45 e artırmak öyle çok faza bişey ifade etmez ama 40 tan 60 a çıkarırsan üsteki arkadaşların dedikleri geçerli olur..
| |
| | |
| | #10 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
Boşuna uğraşmayın hiç bişeyini değiştiremezsiniz . kullanım klavuzunda aracın kullanabileceği ebatlar bellidir. gidin servise danışın 17" janta dönüş yapabilirsiniz.. Ama ozaman neden spor paket seçtiniz gibi garipsenesi bi soru sorarım size.. üzerinde milyon km lerce AR-GE çalışması olan bir BMW nin lastik ebadı ancak tekniken mümkün ise el kitabında tavsiye edilen ebatlar arasından seçilir. aksi halde -varsa- yürüyen aksam yada mekanik garantisi son bulabilir
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|