"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #8511 |
| renaultsport |
inanç sen ne aldın la araba?
|
| | |
| | #8512 |
| '95 |
__________________ Skyline GT-R |
| | |
| | #8513 |
| renaultsport |
hadi hayırlı olsun |
| | |
| | #8514 |
| Cabin Crew Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Saitama / Japan Otomobil: Clio Sport | VDA 99
|
saol yawru
__________________ |
| | |
| | #8515 |
| megane sedan power Kayıt Tarihi: 05-08-2005 Yaş: 23
| inanc sorunun ne oldugunu biliyorum ulaş bana, hayırlı olsun bu arada...
|
| | |
| | #8516 |
| Amatör Sanal Modifiye |
kaç para verdin headers a
|
| | |
| | #8517 |
| MEGGYY TUUU,ENGINE START |
Düb ben ,ınanc,sierra rs (cenk) bulustuk ınancın arabaya baktık guzel gıdıyor cenkle 1 kac deneme yaptılar , en son dönerken benle roll yaptı he he ama gecemedı :P ama kalkşta güle güle dedi masallah kazasız belasız dıyelım ınanca resımler wardı onlarıda ekler zannedıyorum ...
|
| | |
| | #8518 | |
| Cabin Crew Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Saitama / Japan Otomobil: Clio Sport | VDA 99
| Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #8519 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 14-10-2008 Şehir: ankara Otomobil: clio hb
| 99 clio hb 1.6 8v
herkeze slm. ben clio I -II -III hangisi bilmiyorum. aracım 99 model 1.6 motor 8v Clio hb RXT. daha önce bu oarabadan kullanmadım ve çevremde de olmadığı için deneyerek test etme şansım olmuyor mağlesef. arabanın kilosu 980 civarında. 1.6 motor oldukça tatminkar. ancak 2. viteste bana göre biraz tutukluk var. 3 den 2 ye gibi vites küçültmelerde araba tepki veriyor ancak 1. vitesde kalkıp hemen ikiye geçince ve gaza asılınca tepki süresi oldukça geç. bu olay normal mi yoksa bir sorunun işaretimi anlayamadım. bugünde şaşmazda bir yere götürdüm ve test sürüşüne çıktık. önce bu arabalarda energy motor var uçması lazım dedi, sonra hava filitresini çıkartıp tekrar test ettiğimizde abi araba normal daha fazla güç istiyorsan modifiye yapmamız lazım dedi. modifiyeden ilk kasıt da yeni kapak yapacaz, piston çapı büyüyecek falan filan. bu model bir arabada çekiş gücü nedir ve ne gibi bir modifiye yapılabilinir. bu konuda görüşlerinizi bildirirseniz çok sevinirm. |
| | |
| | #8520 | |
| '95 | Alıntı:
__________________ Skyline GT-R | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|