"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #8481 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 04-10-2008 Şehir: istanbul Otomobil: Renault clio Hb / Rxt 1.6
|
Selam arkadaşlar; Ben modifiye konusunda oldukça yeniyim. Arabamın ön panjuru çatladı onu değiştirmek istiyorum, ama diyorum ki değiştirmişken ön tarafla ilgili daha farklı neler yapılabilir? mesela angel almaya kalksam nasıl olur? bu konuyla ilgili engin bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. şimdiden herkese teşekkürler.. Buda benim ufaklık.. |
| | |
| | #8482 |
| Cabin Crew Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Saitama / Japan Otomobil: Clio Sport | VDA 99
|
mesela ilk önce plakandaki kırmızı yeri mavi yaparak işe başlayabilirsin. sonra çıkmacılardan bir çift, çift optik far alıp içini açıp içindeki aynalı kısmı siyah yapabilirsin. sonra yaydı janttı öle alır başını gider.
__________________ |
| | |
| | #8483 |
| renaultsport |
rsi alıp... boşaltıp rs motoru takasım var... |
| | |
| | #8484 |
| '95 | rsi alıp adam edesim var. param yok.
__________________ Skyline GT-R |
| | |
| | #8485 |
| renaultsport |
abi valla bilmiyorum da... alacaksın rsi motor bitik filan... koycaksın parka... sonra motor kollayacaksın... motoru halledecksin... yavaş yavaş ama, acele etmeden... sonra da boyaya vereceksin... tamamdır işte ya... |
| | |
| | #8486 | |
| '95 | Alıntı:
şaka gibi.
__________________ Skyline GT-R | |
| | |
| | #8487 |
| renaultsport |
ya motoru tr dışından alma işi olsa... bir şekilde... sorun yok da bilmiyorum uğraşmak lazım |
| | |
| | #8488 | |
| '95 |
Buyur işte, sabahamı bırakırsın yoksa ... ![]() Alıntı:
__________________ Skyline GT-R | |
| | |
| | #8489 |
| KEMALS Kayıt Tarihi: 07-12-2004 Şehir: ist Yaş: 25 Otomobil: clio sport 1.6
|
arkadaşlar aracımın üzerindeki koni coiloverlarımı satabilirim..ihtiyacı olan varsa..clio b lere uygun..
|
| | |
| | #8490 |
| Cabin Crew Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Saitama / Japan Otomobil: Clio Sport | VDA 99
| arkayı nekdar düşürüyor?
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|