"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #8341 |
| Serhat 10 Kaplan Gücünde |
yaa çok düşündüm satıp satmama arasında ama devir tasarruf devri 1 depo 1100 km araba gitmiyor ama yapacak bir şey yok daha geniş olması en büyü tercih sebebi oldu zaten yoksa kullanma zevki yok arabanınbirde artık modifiye işleri genç işi bizden geçiyor artık yavaş yavaş bırakmamız lazım ![]() bu arada aksilik olmaz çarşamba gününe kadar araç satılmazsa orjinal hali ile bayii ye bırakacağım aracı bütün aksesuarlar ve ses sistemi satılık duruma geçecek
__________________ Kendinden Prensli Beyaz At Ormanda SERHAT 5 Serdar 10 Kaplan Gücünde
|
| | |
| | #8342 |
| MEGGYY TUUU,ENGINE START |
abı modıfıyenın yasımı olur o zaman bızde 2 sene sonra kapatalım dukkanı gıdelım 30 na gelınce neyse hayırlısı olsun abı alda resımlerıne bakalım |
| | |
| | #8343 |
| Cabin Crew Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Saitama / Japan Otomobil: Clio Sport | VDA 99
|
İşte perte çıkmış bir clio.şimdi bukadarcık şeyden pert mi olurmuş canım diye sorcaksınızda bu görünen kısmı. ön takımda ne varsa kırılmış kaldırıma çıkmanın etkisiyle. perte çıkmasının büyük nedeni ön taraf aslında. ızgaramı jantlarımı hava filtremi yaylarımı söktüm şimdi yeni bir clio sport bakıyorum. lacivert yada siyah arıyorum aklınızda olsun. ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #8344 |
geçmiş olsun kardeşim yeni araba için de hayırlısı olsun diyelim şimdiden
__________________ Kendinden Prensli Beyaz At Ormanda SERHAT 5 Serdar 10 Kaplan Gücünde
|
| | |
| | #8345 |
| '95 |
hacı..boşver..daha ii olmş perte çıktığı..arka taraftada çok hasar var..toplasan bunu çok düşük fiyata satmak zorunda kalırdın.
__________________ Skyline GT-R |
| | |
| | #8346 |
hacııı araba fene olmusss bızım poloda böle perte cıktı , toplasan bıle bı ıse yaramaz bu halıyle ıcıne sınmıcek 1 suru mevzu daha , yenı makınayı al sonra daha iisiniii yaparsın |
| | |
| | #8347 |
inanç emin ol oynamamış civata kalmamıştır araçta pert'e çıkması daha hayırlı olmuş diyelim tekrar geçmiş olsun kardeşim
|
| | |
| | #8348 |
| Öss 2009 | ![]() ![]() ![]() ![]() symbol tamponlu hb çok şık olmus bence... |
| | |
| | #8349 | |
| Öss 2009 | Alıntı:
ön tampon altındaki ekide sökseydin iyi para ediyor | |
| | |
| | #8350 |
yaa bu mavı clıo bızım eserın kuzenın arabasıydı zannedıyorum ama yerle 1 cok guzelll masallah kazasız belasız ....
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|