"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #8271 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
bnmde clio symbol 1.4 16 v var yol tutuşunda şikayetçiyim ne gibi şeyler öenrirsiniz lastik ti amortisördür filan iş hayatınada atılıcam kendi paramla az buz birşeyler yapmak istiyorum yeni araba alıcaktım ancak kaldı başka bahara yeni modeller geliyor gene hüsran bana 3. kez niyetlendik ama yemiyor alamıyoruz nedense...
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #8272 | |
| '95 | Alıntı:
__________________ Skyline GT-R | |
| | |
| | #8273 | |
| Cabin Crew Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Saitama / Japan Otomobil: Clio Sport | VDA 99
| Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #8274 |
| Senior Member |
Selamlar. Araçların yeni hallerini canlı görmek farz oldu Ne dersiniz hoş olmazmı.
__________________ |
| | |
| | #8275 |
| Serhat 10 Kaplan Gücünde | naaptım olm şindi ee hep beraber fiyat alalım ordan
__________________ Kendinden Prensli Beyaz At Ormanda SERHAT 5 Serdar 10 Kaplan Gücünde
|
| | |
| | #8276 |
| '95 | Aynen katılıyom mustafa.
__________________ Skyline GT-R |
| | |
| | #8277 |
| MEGGYY TUUU,ENGINE START | ne zaman ne zaman 1 seneyı gectı beee bulusmayalı |
| | |
| | #8278 |
| pleasure max Kayıt Tarihi: 06-07-2007 Şehir: Ankara Yaş: 24 Otomobil: Clio RS 172!!!
|
Rs marşpiyer i direk normal clioya uymaz rs deki çamurluk kabartmasından dolayı. birkaç işlem yapmak gerekir.
__________________ |
| | |
| | #8279 | |
| Serhat 10 Kaplan Gücünde | Alıntı:
eyvallah kardeşim
__________________ Kendinden Prensli Beyaz At Ormanda SERHAT 5 Serdar 10 Kaplan Gücünde
| |
| | |
| | #8280 |
| Serhat 10 Kaplan Gücünde | yapın o zaman olm bi buluşma bizde gelelim
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|