"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #8261 |
| MEGGYY TUUU,ENGINE START |
slm mlt uzun 1 aradan sonra yazıyım dedım bu hafta nasıp olursa makınada 1 kac deısıklık yapcaz konı+yay sonrada muzık sıstemıne gırmeyı dusunuyorum bakalım kısa surede yapalımda resımlerı eklerım yapınca makınayı ...
|
| | |
| | #8262 |
| '95 |
yap yap hacı. jant jant jant.
__________________ Skyline GT-R |
| | |
| | #8263 |
| Serhat 10 Kaplan Gücünde |
aaa clio da karbon fiber kaput ve ayna kapaklarımı............ coming soon
__________________ Kendinden Prensli Beyaz At Ormanda SERHAT 5 Serdar 10 Kaplan Gücünde
|
| | |
| | #8264 |
| renaultsport |
ayna kapakları nerden abi yaptırıo musun satın amı alıosun |
| | |
| | #8265 |
| Serhat 10 Kaplan Gücünde | yaptırdım bile
__________________ Kendinden Prensli Beyaz At Ormanda SERHAT 5 Serdar 10 Kaplan Gücünde
|
| | |
| | #8266 |
| renaultsport |
nerde nasıl harbi karbon mu oha insan haber verir abi yapma harbi mi |
| | |
| | #8267 | |
| Serhat 10 Kaplan Gücünde | Alıntı:
![]() dur la dur kalbine inecek sticker ama on nömero ufak tefek uygulama hataları dışında acaip hoşuma gitti boya derdinden kurtuldum ![]() edit bi daha şaka yapmıycam gök2 un sağlığı açısından
Mesajı son düzenleyen @ftertezzek : 06-08-2008 - 21:50 Sebep: :D | |
| | |
| | #8268 |
| Serhat 10 Kaplan Gücünde |
bodykit işine hala sıcak bakmıyorum ama rs marşpiyel istiyorum fiberden nerde nasıl kime yaptırırız acep ?
|
| | |
| | #8269 |
| '95 | abi rs marşpiye bende istiyorum ya..bi fiyat alınır belki bostancı crazy carstan..
__________________ Skyline GT-R |
| | |
| | #8270 |
| renaultsport |
brakk abi ya üzdün beni |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|