"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #8251 |
| Une Dernière Danse... Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: Acıbadem Otomobil: A4 Cabriolet 3.0 - Subaru STI
|
ahh ahh bir zamanlar benimde clio'm vardı..hala özlüyorum..arabanızın degerini bilin arkadaşlar
__________________ BEŞİKTAŞ J.K. :: VALENCIA C. de F. |
| | |
| | #8252 | |
| White Cars Team Kayıt Tarihi: 25-02-2006 Şehir: ingiltere yolcusu Yaş: 24 Otomobil: Toyota Corolla
| Alıntı:
şimdi resimleri odamda hala duruyor
__________________ ![]() ![]() Beyaz aşktır... Mesajı son düzenleyen WHİTE_BMW : 30-07-2008 - 13:09 | |
| | |
| | #8253 |
| renaultsport |
özlenmez mi clio be |
| | |
| | #8254 |
| Serhat 10 Kaplan Gücünde |
hadi ulen satışçılar sizi
__________________ Kendinden Prensli Beyaz At Ormanda SERHAT 5 Serdar 10 Kaplan Gücünde
|
| | |
| | #8255 |
| renaultsport |
bnmki zorunlu satış |
| | |
| | #8256 |
| White Cars Team Kayıt Tarihi: 25-02-2006 Şehir: ingiltere yolcusu Yaş: 24 Otomobil: Toyota Corolla
| abi kapıda durdukca birileri carpıyor her yeri cizik doluydu ![]() şimdi toyotaya başlamışlar çizmeye arka yan ön derin çizikler var ben şimdi 10 b ytl ye kadar araba bakıyorum kim cizerse cizsin pek umrumda olmaz en azından pahalı araba insanı strese sokuyor valla
__________________ ![]() ![]() Beyaz aşktır... |
| | |
| | #8257 |
|
otopark yerim olsa mercedes alırım
__________________ ![]() ![]() Beyaz aşktır... |
| | |
| | #8258 | |
| Serhat 10 Kaplan Gücünde | alamadın mı tekrar turbocu seni ![]() Alıntı:
ben artık önemsemiyorum kardeşim çok kafaya taktıkça daha fazla problem oluyor
__________________ Kendinden Prensli Beyaz At Ormanda SERHAT 5 Serdar 10 Kaplan Gücünde
| |
| | |
| | #8259 | |
| renaultsport | Alıntı:
| |
| | |
| | #8260 |
| Serhat 10 Kaplan Gücünde | alla alla şimdi al olm tutan mı var
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|