"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #8231 | |
| '95 | Alıntı:
taktın mı la manyah kocaman durcak olm ben sığmaz demediydim
__________________ Skyline GT-R | |
| | |
| | #8232 |
| MEGGYY TUUU,ENGINE START | ohaaa 18 mı aldın lan wayyy hadııı hayırlı olsun bakalımm
|
| | |
| | #8233 |
| Cabin Crew Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Saitama / Japan Otomobil: Clio Sport | VDA 99
|
arabayi bagladilar amq. Trafikden men oldu araba ne yapicam simdi ben? nasil actircam janttan bagladilar. ne yapmam lazim?
__________________ Mesajı son düzenleyen NoFear : 15-07-2008 - 23:58 |
| | |
| | #8234 |
| MEGGYY TUUU,ENGINE START |
nası bagladılar janttan baglanırmı ; yapcan dayı bulup arabayı kurturacaksın baska yolu yok
|
| | |
| | #8235 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 11-01-2005 Yaş: 26 Otomobil: reno clio/toyota corollo
|
geçmiş olsun janttan araba bağlandığını ilk defa duydum madem bağlandı orjinal jantları takıp tekrar muayeneye girmen gerekicek kolay gelsin
|
| | |
| | #8236 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 11-01-2005 Yaş: 26 Otomobil: reno clio/toyota corollo
| Alıntı:
onunla henüz ilgilenemedim
| |
| | |
| | #8237 |
| megane sedan power Kayıt Tarihi: 05-08-2005 Yaş: 23
|
inanc janttan nasıl bagladılar arabayı ya |
| | |
| | #8238 |
| Cabin Crew Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Saitama / Japan Otomobil: Clio Sport | VDA 99
|
olay aynen şöyle oldu: Sahilde migsros otoparkından geçiyordum otoparkın içinde çevirme varmış bilmiyodumneyse ilerledik polis amca önüme geçti sağa çek dedi normal presedürü uygulicak ehliyet ruhsat falan. Neyse baktı bu eleman ruhsata senin sigortanın fotokopisi var dedi. ya dedim bugün 2 çevirmeden geçtim hiçbiri böle bişi sölemedi sen neden zorluk çıkartıyosunki dedim. o sırada ruhsatın içinde eski ehliyetim kalmış yenisini vereyim dedim. baktı sen neden 2 tane ehliyet taşıyosun dedi. başka araba kullandığımda yenisini yanıma alıyorum eskide ruhsatın içinde dedim. başladı bıçakla ehliyetimi kesmeye orda zaten benim film koptu. ama sesimi çıkartmadım tam o sırada kız arkaşdaşım arabadan indi. ne oluyo diye polis amca onuda gördü sordu nereli diye japon dedim. pasaportunu getir dedi gittim sordum evde bırakmış. söledim evde bıraktığıunı onun hakkında da işlem yapıcam diye tutturdu. resmen suratına bakarak ohaa bu kadarda değil yani sözlüm dedim yüzüğü gösterdim. neyse sen gel bizimle bi otoparka bi bağlayalım arabanı dedi. ruhsata bakmadım ben fotokopisini görünce. neyse otoparka gittik ruhsatı elime almamla sigortamı bulmam bir oldu dedim al işte sigorta şimdi neden bağlıcaksın? aynen yazıyorum: Polis: Filmden bağlıcam Ben: filmim yok Polis: egsozdan bağlıcam Ben: egsoz yok Polis: sen rahat ol bağlıcak sebep çok janttan bağlıcam dedi ve 32. madeeyi yazdı gönderdi kız arkadaşımın pasaportu olmadığından bişi diyemedim orda ama varya bu işin peşini bırakmıcam gerekli yerlere gerektiği gibi telefon açıldı inşallah allahından bulur ve sürünür.
__________________ |
| | |
| | #8239 |
| Senior Member |
Selamlar herkese ![]() İyice ihmal ettik buraları mazur görün. İnanç geçmiş olsun kardeşim, ayrıca sürüşünde keyifli olsun.Benimde tercihim kırmızı stoplar olurdu.Biraz farklılık mutluluk verir insana. ![]() Mesajımı yazarken sen yeni post atmışsın.O polisi sevgiyle anıyorum kulakları çınlasın adi herifin.Varmı böyle aptal bir araç bağlama şekli. Böyleleri tam yıkıp üstüne atlanası tipler ama gel görki gene kabak başında patlıyor.
__________________ |
| | |
| | #8240 |
| ZugoR |
Geçmiş olsun
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|