"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #8211 | |
| Serhat 10 Kaplan Gücünde | Alıntı:
__________________ Kendinden Prensli Beyaz At Ormanda SERHAT 5 Serdar 10 Kaplan Gücünde
| |
| | |
| | #8212 |
| renaultsport |
benim parçalar zaten clio piyasasında dolaşıyor hala diğer yay da öyle... egzos jantlar vs vs... |
| | |
| | #8213 |
| Cabin Crew Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Saitama / Japan Otomobil: Clio Sport | VDA 99
|
Aldım taktırdım mutluyum huzurluyum ![]() iyide indir sayılır eski çakma -60mm lik OMP kadar indi -40mm APEX ile..
__________________ |
| | |
| | #8214 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 11-01-2005 Yaş: 26 Otomobil: reno clio/toyota corollo
|
herkese selam tekrar, uzun süren uğraşlarım ve arayışlarım sonucu ve k&n e 300 lira vermeden sonunda kendi custom filtre kitimi yaptım ve taktık sonuç gayet olumlu oldu ses inanılmaz güzel oldu yolda gazlayınca herkes dönüp bakıyor cliodan böle ses çıksın ben bile şaşırdım xenon ve filtre resimlerini ekliyorum. motor biraz kirli ama idare edin artık şimdi sıra yay takmakta 2. el bilen varmı ?![]() ![]() ![]() Mesajı son düzenleyen mert07s2712 : 08-07-2008 - 22:19 |
| | |
| | #8215 |
| Cabin Crew Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Saitama / Japan Otomobil: Clio Sport | VDA 99
|
hayirli olsun ama 200-230 TL civarina KN kit vardi keske onu alsaydin. yay icin apex tavsiye ederim bulabilirsen ben aldim -40mm ama hakkiyla indiriyo yani -40mm omp nin cakma -60mm si kadar indirdi vallahi.zenonlarin hayirli olsun ama halojen yok herhalde kasindan gelenler sana iyi kufur etcek
__________________ |
| | |
| | #8216 | |
| '95 | Alıntı:
çok güzelmiş araban,benimkide aynı tip (idi) ellemeden önce.Xenonlardan memnunmusun?
__________________ Skyline GT-R | |
| | |
| | #8217 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 11-01-2005 Yaş: 26 Otomobil: reno clio/toyota corollo
| Alıntı:
apex vardı bitane 140 a ama ben alamadan satıldı ya evet zenonlarda mercek yok bazen karşıdan gelenlerin küfürlerini hissedebiliyorum uzun yakıolar falan bende uzunu yakınca vazgeçiolar far ayarımda en açıkta körmüyüm neyim | |
| | |
| | #8218 | |
| Alıntı:
xenonlardanda memnunum arabanın yüksek olması biraz beni düşündürüo yan rüzgarlardanda çok etkilenio ama düşürüncede malum çukurlar falan + konfor düşücek ve orjinal amortisörlere zarar verirmi bilemiyorum kararsızım
| |
| | |
| | #8219 | |
| '95 | Alıntı:
![]() Bu arada İnanç'ın arabayı da gördüm bugün gayet güzel inmiş efendim,AP çok aradın lem ama güzel oldu hehe
__________________ Skyline GT-R | |
| | |
| | #8220 |
|
Bumu Yoksa Bumu Gonlumden bu gecer ama tr de yok arastırdım ama bulamadım netten nerden getirebilceğim konusunda bilgisi olan varmı?
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|